teraw Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Sprzęt mam taki, jak w sigu, czyli p35-ds3l, 4x1GB DDR2 i 4850. Ciągnie to wszystko delta 400. Pomyślałem, żeby dołożyć 4 rdzenie. Nie wiem tylko jakie. Opcji jest kilka: q6600 q8300 q9400 sprzedać to wszystko i brać Athlona II x4 Pytania brzmią: Czy Athlon II albo Phenom II będą lepsze niż C2Q, a jeśli tak, to o ile? Jeśli C2Q, to który? Czy moja delta 400 to uciągnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Przy podmianie na AMD musisz brać pod uwagę, że jest to platforma bardziej przyszłościowa i przede wszystkim bardziej uniwersalna, jeśli chcesz wymienić sam procesor to Q6600 albo Q9400. Pod Quada zamieniłbym tę Deltę na odpowiednik 500W ze względu na mocniejsze linie 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Czy moja delta 400 to uciągnie? Chyba jaja se z nas robisz :huh: 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Chyba jaja se z nas robisz :huh: Nie chciałbym Cię martwić ale tę Deltę można porównać do obecnych Taganów/Antków/Enermaxów 400W więc wstrzymaj niepoprawne paluszki zanim wtrącisz niepotrzebne zdanie i nazbierasz minusów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...