MI4 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 (edytowane) Witam dziecko pozmianiało mi układ kolawiatury i tak zamiast znakow pojawaja sie inne: w - w3 r - r5 t - yt u - u9 o - ko p - p= podpowiedzcie jak przywrocić ustawienia - win 7 64 dzięki Edytowane 16 Lipca 2010 przez MI4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 eee ale gdzie to on zmienił ?? bo normalnie jest to nie mozliwe zrob takie cos prawy shift +ctrl powinno sie zmienic na programistyczny bo tylko to mogło byc winne w inny sposob sie nie da zmienic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 sopi - no comments. Wygląda to bardziej na awarię klawiatury niż zmianę bindowania klawiszy.. Sprawdź, czy usterka występuje na innej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI4 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 sopi - no comments. Wygląda to bardziej na awarię klawiatury niż zmianę bindowania klawiszy.. Sprawdź, czy usterka występuje na innej. początkowo myślałem że było włączona jakiaś "tajna" kombinacja klawiszy, ale okazło się - i tu masz rację z awarią klawiatury :) - że dziecko mi uderzało w klawisze no i .... klawisze padły. Walnęłem ja dwa razy w kawiature i sie naprawiła :-P muszę ją wymienić dzieki wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...