Skocz do zawartości
szum41

jaka obudowa do oc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poważnie się zastanawiam nad zmianą karty graficznej. I tu pytanie ile bym musiał wyłożyc, aby zauważyc bardzo znaczną różnicę względem karty aktualnie prze ze mnie posiadanej? :smoke:

Tym razem skłoniłbym się bardziej ku kartą GeForce

A i dysk bym se zmienił na np. samsunga f3 500gb, chyba że polecacie inny.

Pozdrawiam, i z góry dziękuję za wypowiedzi :rolleyes:

Edytowane przez szum41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grac to to bym chciał najlepiej 1680na1050, ale nie na każdej grze mogę se na to pozwolic.

Proc nie kręcony, moja płyta nie za bardzo na to pozwala, a i chłodzenie boxowe- ale coś poradzę :kijem:

na 9600GT/GSO odczuję dużą różnicę względem radka x1950pro 512? :banana: :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka kwote mozesz na to przeznaczyc? moze warto sprzedac plyte+procka+ grafike i wtedy cos dzialac?

to znaczy myslalem nad poskladaniem nowego sprzetu, ale to dopiero może za rok <_<

na razie planuje sprzedac aktualna karte, i kupic jakiegos geforca za ok 300zł może byc uzywany, ale wiadomo lepej nowy.

i posmigac na nim jeszcze z rok, a pozniej dokupic identyczna karte i nowe flaki i zrobic sli w nowym kompie B-)

Dałem napięcie na maxa freguency na 240 i mam na 3ghz proca podkręconego temp. normalnie 48stopni,a w stresie 85stopni :smoke: > tyle pokazywało po włączeniu orthosa na 5 min. Tak że chyba zresetuje biosa i nie bede krecil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam zamiar zakupic dużą/przewiewną/funkcjonalną obudowę do oc.

te dwie przykuły moją uwagę co Wy na to?

CHIEFTEC MG-01 A6 OFFICE MEDIUM TOWER LONG +6 WENT (1162352785) - Aukcje internetowe Allegro

CHIEFTEC MG-01 A7 OFFICE MEDIUM TOWER LONG +WENT+K (1162352768) - Aukcje internetowe Allegro

Miał ktoś stycznośc z którymś z tych wynalazków?

Edytowane przez szum41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi