motorbike Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam;) Mam pewien problem.Powiedzmy że mam płytę z systemem Windows 7 i chcę ją skopiować na inną płytkę.Tylko jak to zrobić z tzw."luźnych plików"., żeby potem wszystko podczas instalacji było ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Kilka godzin temu zgadzałeś się na regulamin, jeśli byłeś aż tak zaspany to rejestruj się w południe, nie o północy. Windows 7 (Seven) 32bit/64bit - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 BuMel ma rację, rozpędziłeś się z tym tematem. W każdym bądź razie zrób obraz płyty na dysk i następnie nagraj go na płytę, niekoniecznie maksymalną prędkością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...