TheBob Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Mam od dawna pewien problem ze swoim GTXem. Mianowicie po włączeniu jakiejś bardziej wymagającej gry wentylator po pewnym czasie zwalnia, przez to wiesza się pc i trzeba go restartować(po restarcie wentylator przez chwilę wchodzi na pełne obroty). Wyraźnie coś z tym fanem jest nie tak. Czy ktoś spotkał się już z taką sytuacją i wie co muszę zrobić? Próbowałem już różne sterowniki, nawet modowane przez sidebanda. Ciągle to samo. Nie mam gwarancji więc jestem w sytuacji bez wyjścia.. Proszę o pomoc. Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez TheBob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Sprawdź czy na radiatorze od karciochy nie nagromadził się kurz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Pomoc uzyskasz w temacie o tej karcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...