axl2000 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Może mi ktoś pomóc, SONY wwaliło mi na lapka ze 30 programów swoich które usunąłem, bo ich nie potrzebuję. Jednakże przesadziłem z jednym, bo nie działa teraz Fn+F5/F6 czyli jasność ekranu oraz zmniejszanie/zwiększanie głośności klawiszami funkcyjnymi. Może ktoś naprowadzic jaki programik od Sony potrzebuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Wgraj Sony Setting Utility Series, Vaio Event Service i Vaio Power Management. Też wszystko zawsze wywalam ale te 3 muszą zostać. Możesz też najpierw spróbować samo Vaio Event Service, bo to jest odpowiedzialne za klawisz Fn. Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Tak jak Sysak napisal... Ale dograj tez Vaio Power Management, mimo wszystko sie przydaje, a napewno nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Tak jak Sysak napisal... Ale dograj tez Vaio Power Management, mimo wszystko sie przydaje, a napewno nie przeszkadza Power Management zostawiłem, i cośtam jeszcze, dzięki za info, w domu ściągne program i dam znac czy Fn działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...