mystery Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam. Ponieważ ze starym telewizorem są problemy, czas wymienić go na lepszy (nowszy) model. Budżet niestety jest dość mocno ograniczony i chciałbym zmieścić się w 1300 PLN. Telewizor nie jest dla mnie. Nigdy nie będzie używany w połączeniu z konsolami do gier. Odbierać będzie sygnał z platformy Polsatu, bądź analogowy z naziemnego nadajnika. W tej cenie maksymalną wielkością ekranu będzie prawdopodobnie 32". Na razie mój typ to Funai LT7-M32BB. Naczytałem się wiele dobrego na temat tej firmy, wszyscy ją polecają. Dostać go można już za ~1200zł, więc spełnia kryterium cenowe. Czy doradzicie drodzy forumowicze jakieś inne telewizory, czy wymieniony wyżej to strzał w 10? Pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Odbierać będzie sygnał z platformy Polsatu, bądź analogowy z naziemnego nadajnika. Odbierać analogu to on długo nie będzie. Harmonogram wprowadzania DVB-T- Naziemna Telewizja Cyfrowa w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Nie ważne już. Funai LH7-M32BB został kupiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...