wysokocukrowy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jaki możecie polecić tani telewizor 32" do: normalnej pracy na komputerze oglądania filmów w dalszej perspektywie grania na X360 Spodobał mi się Philips wraz ze swoją technologią Ambilight. Aktualnie za monitorem mam postawioną lampę, bo po kilku godzinach siedzenia mam piasek w oczach. Czy wiecie może również, jak duża jest różnica między kolejnymi wersjami (1, 2 i dostępna oczywiście w najdroższym modelu - 3) tej technologii. I najważniejsze - czy potrzebne jest jakieś specjalne źródło sygnału, czy działa to niezależnie (nawet na pulpicie Windows)? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 TV potrafią mieć "input LAG" nawet po 100 ms, tak więc do grania nie bardzo - zwróć na to uwagę przy zakupie ... chyba że grasz tylko w szachy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...