Gość merc1993 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witajcie, kupiłem Zune 30GB ale praktycznie zaraz się go pozbyłem bo okazał się być trefny – kasa na szczęście wróciła 8O Słuchawki jakie mam to Philpsy SHP 895. Mam 500zł i za to chcę kupić playera + wzmacniacz słuchawkowy. Ma być dobry dźwięk, 16GB pamięci minimum(może być 8GB + slot na karty pamięci) no i chciałbym wytrzymały sprzęt. Wzmak, mój typ to Fiio E5. Player? Sansa Fuze? Creative taki Xfi czy coś… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Polecam Sandiska. Miałem e140, teraz Clipa (do biegania). Tylko poszukaj Fuze versje 1 i wsadzisz tam RockBox'a wersja 8gb i dokupisz kartę i się zmieścisz w limicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie to forum do takich problemów. Klik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...