Kil Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 co to za dziecina http://www.msi.com.tw/program/products/vga...8&MODEL=MS-8923 lub http://www.gainward.com/c-1.html?id=85 lub inne z fx 5200 ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Nie za bardzo rozumiem tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Nie za bardzo rozumiem tematu.koledze chyba chodzi o ty czy to prawdziwa "suszarka" czy ciachMX tzn czy wydawac na to kase czy kupic cos innego :roll: zgadlem prawda :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 dokladnie jakie moga byc mozliwosci oc i wogole czy kolejny kastrat a moze piekna rusalka http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6216&sid=1 troszke drogo moze lepiej na tirowki i moze trafic sie niezla sztuka a tu to nie wiadomo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 dokladnie jakie moga byc mozliwosci oc i wogole czy kolejny kastrat a moze piekna rusalka http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6216&sid=1 troszke drogo moze lepiej na tirowki i moze trafic sie niezla sztuka a tu to nie wiadomo :( juz lepiej kupic gf4ti bo 5200 od mx'a rozni sie tylko obsluga wszystkich bajerow z dx9 (wydajnosc zostaje po staremu) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Eee, myslalem, ze kolega sobie jakies zarty robi i dlatego nie zabardzo sqmalem o co biega. Jezeli faktycznie pierwszy raz sie z ta karta zetknales 8O to wiedz, ze to oczywiscie kastraty na miare MX440 w porownaniu do ti4200. Karty jednak na rynek konkurencji w segmencie LOW nie maja sobie rownych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Eee, myslalem, ze kolega sobie jakies zarty robi i dlatego nie zabardzo sqmalem o co biega. Jezeli faktycznie pierwszy raz sie z ta karta zetknales 8O to wiedz, ze to oczywiscie kastraty na miare MX440 w porownaniu do ti4200.Karty jednak na rynek konkurencji w segmencie LOW nie maja sobie rownych. Maja chociazby GF3TI, R9000pro/9100. To ze ma w nazwie FX i jest od NV nie znaczy, ze jest dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Eee, myslalem, ze kolega sobie jakies zarty robi i dlatego nie zabardzo sqmalem o co biega. Jezeli faktycznie pierwszy raz sie z ta karta zetknales 8O to wiedz, ze to oczywiscie kastraty na miare MX440 w porownaniu do ti4200.Karty jednak na rynek konkurencji w segmencie LOW nie maja sobie rownych. Maja chociazby GF3TI, R9000pro/9100. To ze ma w nazwie FX i jest od NV nie znaczy, ze jest dobra. dokladnie dla mnie te wszystkie mx'y i 5200 to naleza do osobnej kategorii very_LOW_MX_end takich numerow jak robi nvidia to chyba nikt niezdolal by zrobic (gf4mx niby lekko okrojony gf4ti a okazalo sie ze jest to zmodyfikowana "dwojka", oszustwa w marku, cudown.e chlodzenie prawdziwego FX'a wziete prosto z suszarek...) :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ale chyba nikt za bardzo nie zainteresowal sie ze 5200 ultra maja troszke inne traktowanie 320/640 a to jednak moze dac cos dobrego prosze pamietac ze na msi pamiatki sa 2,8 ns!!!!!!!!!!! nie mylcie elnuchowatego 5200 z obrzezanym 5200 ULTRA bo moze sie okazac calkiem przyzwoita karta jestem ciekaw jak wypadaja testy moze gdzies widzieliscie testy 5200 ULTRA !!!!!!!!!!!!!!!!! zwroccie uwage na ULTRA bo wiadomo ze zwyle 5200 sa bardzo ale to bardzo 'samo cenzura' a jak jakosc obrazu na fx ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 jakosc jest chyba dobra ale to zalezy od producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 msi ostatnio dopieszcza swoje produkty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 znajdź mi Niemiec coś lepszego za 250zł niż MX440 128 bit DDR lub FX5200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 znajdź mi Niemiec coś lepszego za 250zł niż MX440 128 bit DDR lub FX5200.a [po]szukales czegos gorszego :?: :twisted: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 znajdź mi Niemiec coś lepszego za 250zł niż MX440 128 bit DDR lub FX5200. nie jest dokladnie za 250, ale roznica w cenie nie jest duza :) Gigabyte Radeon8500 64MB DDR DELUXE - cena 295. Radiatory na pamieciach , monitoring temperatuty, dwustronny radiator i w <span style="color:red;">[ciach!]</span> softu. szczegoly www.slc.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 znajdź mi Niemiec coś lepszego za 250zł niż MX440 128 bit DDR lub FX5200. a [po]szukales czegos gorszego Pawel_k Wiesz co to znaczy ograniczony budżet? Trzeba było dodać że najtańszy R9000 nie kosztuje koło 300zł tak samo R9100. Tyle że 9100 w nie okrojonej wersji ciężko znaleść w tej cenie. A okrojona wersja wcale nie jest lepsza od normalnej wersji 4MX440 może poza dodatkowymi funkcjami i ciut lepszym obrazem. Zauważyłem ostatnio taką prawidłowość że większość neguje produkty 4MX440 i FX5200 nie mając nawet z nimi styczności i opierając sie tylko na testach. Mama słabą wersje 4MX440 z pamięciami 5ns a i tak wyniki są bardzo ładne zrestą można zobaczyć link w tigu. Co do gier to nie pamiętam żeby mi jakaś skakała nawet doom 3 jak ustawiłem to w 1024x768 ładnie chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja akurat mialem gf4mx440 taktowane 275/400 i wysiedziala u mnie w kompie jeden dzien bo byal "taka sobie" i wymienilem ja na GF2TI i nie zalowalem tego wyboru. Jak dla mnie za duzo jest w tej karcie obciete, zeby byla dobra. A co sie tyczy winikow to na nie oszukiwanych sterownikach sa one niskie i nawet moj GF3 wypada lepiej niz ona. CU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja akurat mialem gf4mx440 taktowane 275/400 i wysiedziala u mnie w kompie jeden dzien bo byal "taka sobie" i wymienilem ja na GF2TI i nie zalowalem tego wyboru. Jak dla mnie za duzo jest w tej karcie obciete, zeby byla dobra. A co sie tyczy winikow to na nie oszukiwanych sterownikach sa one niskie i nawet moj GF3 wypada lepiej niz ona. CUDziwisz sie że że że lepiej wchgodzi GF3 bo ja nie. Zresztą na jakich sterach chcesz wynik na każdych mam wynik powyżej 7200. Widocznie nie umiałeś jej skonfgurować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Eee, myslalem, ze kolega sobie jakies zarty robi i dlatego nie zabardzo sqmalem o co biega. Jezeli faktycznie pierwszy raz sie z ta karta zetknales 8O to wiedz, ze to oczywiscie kastraty na miare MX440 w porownaniu do ti4200.Karty jednak na rynek konkurencji w segmencie LOW nie maja sobie rownych. Maja chociazby GF3TI, R9000pro/9100. To ze ma w nazwie FX i jest od NV nie znaczy, ze jest dobra. dokladnie dla mnie te wszystkie mx'y i 5200 to naleza do osobnej kategorii very_LOW_MX Ale się przyczepiłeś, a FX'y wcale nie są złe. Pozatym to są wersje ULTRA które bedą mieć wydajność +/- jak R9100/8500 a może lepiej. Nawet standardowy 5200 bez ULTRA jest ok wydajność w granicach R9000/PRO na którego natabene nikt nie nażeka więc przestańcie pieprzyć jakie to FX'y są złe. Ati i inne firmy też wypuszczają kiepskie karty (r7000, r9600) też robią zamieszanie w oznaczeniach (r8500->r9100, r9500pro->r9600, r9200), też kombinują ze sterownikami, więc nie chrzańcie że tylko nv jest zła, wszyscy są tacy sami. A z tą "suszarką" to już niemogę :x :evil: zwłaszcza jeśli mówi się o FX5200 które w dużej części maja chłodzenie pasywne więc gdze masz tą "suszarkę"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Żebyś nie mówił że nForce i magistrala jej tak bardzo pomagają. Masz link do compare na Shutle Ak312 na KT266A i magistali 150 i ustawieniu. 3D Mark 2001 = 6844 pkt Wiadomo póki cena tego FX wersji Ultra jest taka wysoka jej zakup mija sie z celem. Już bym wolał R9500 albo jakąś wypasioną 4200 z szybkimi pamięciami i AGPx8 (zawsze to coś da). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja akurat mialem gf4mx440 taktowane 275/400 i wysiedziala u mnie w kompie jeden dzien bo byal "taka sobie" i wymienilem ja na GF2TI i nie zalowalem tego wyboru. Jak dla mnie za duzo jest w tej karcie obciete, zeby byla dobra. A co sie tyczy winikow to na nie oszukiwanych sterownikach sa one niskie i nawet moj GF3 wypada lepiej niz ona. CUDziwisz sie że że że lepiej wchgodzi GF3 bo ja nie. Zresztą na jakich sterach chcesz wynik na każdych mam wynik powyżej 7200. Widocznie nie umiałeś jej skonfgurować. chodzilo mi o porownianie FX5200 do GF3. a co do twojego wyniku to nie mow, ze nie umiem skonfirurowac tylko rzuc czasem okiem na konfig sprzetu, ktory jest pod postem, bo jak bys to zrobil to bys zobaczyl, ze mam procka 1300MHz wolniejszego, a wynik jaki mialem na moim GF3 i procku ustawionym na 9.133 wynosi 7277, a co by bylo z prockiem takim, jak twoj?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...