dr.elich Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ostatnio zauważyłem po wejściu w profil pasek Poziom Reputacji, co dziwniejsze miałem 2 a mam 1. Tak z nudów próbowałem znaleźć info co to i po co to ale niestety nie udało się. Ktoś wyjaśni? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 W prawej dolnej części posta masz możliwość oceniania. Swoich postów nie możesz oceniać, ale innych jak najbardziej. W ten sposób budujesz swoją reputację. Myśl co piszesz i pisz sensownie, a poziom reputacji wzrośnie, zadawaj takie pytania jak w tym temacie poziom będzie spadał :wink: Ogólnie to ocenianie ma największe wzięcie w dziale Ośla Łączka, a niby jesteśmy na forum komputerowym :D pzdr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jeden temat wyladowal w smietniku, po cholere drugi raz o to samo pytasz ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Słabo szukałeś bo o tym pisałem w temacie o IP.Board 3. Jeżeli ktoś napisał pomocnego, dobrego posta to możesz mu przyznać +1 do systemu reputacji sygnalizując, że użytkownik wie o czym pisze i jest dobrym źródłem wiedzy/pomocy. W przypadku minusów jest podobnie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...