ryw1n Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam, mam problem z moim komputerem, grzebie w nim już tydzień i nie potrafię go naprawić. Sytuacja wygląda tak że kupiłem części od kumpla: Płyta główna: Asus P5LD2 Ram: 1gb ddr2 Procesor: intel core duo 2.5ghz Grafika: Radeon x1300 series Zasilacz: 350W Wszystko elegancko podłączyłem, komputer chodził przez 2 dni, 3 dnia włączam komputer i czekam... czekam... czekam... Po dłużej chwili zauważyłem że monitor jest nadal w stanie czuwania, po prostu tak jakby nie zaskoczył, myślę sobie "Grafika padła", podłączyłem do zintegrowanej grafiki - to samo... Więc może monitor! Podłączyłem zapasowy monitor do grafiki - To samo co wcześniej, nie zaskakuję, podłączyłem drugi monitor do zintegrowanej - to samo... W takim razie płyta główna, zamówiłem płytę główną "ASUS P5LD2 PCI-E SATA DDR2 CORE 2 DUO" wymieniłem wszystko, podłączyłem, dalej to samo Wymiękam już, naprawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Co to ma być? Procesor: intel core duo 2.5ghzJedyne co mi przychodzi na myśl to PDC E5200 tego nie ma Tu na liście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 a kabel sprawdzałeś, tzn. podłączałeś różnymi ? mi np. 2 razy kable DVI odmówiły posłuszeństwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryw1n Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 a kabel sprawdzałeś, tzn. podłączałeś różnymi ? mi np. 2 razy kable DVI odmówiły posłuszeństwa To są stare monitory crc, nie widzę aby były tam jakieś inne kable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...