kolo166 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Cześć, Mam Phenoma II x4 955 i chciałbym dobrać pod niego dobre chłodzenie. Mam mobo asus M4A8GTD PRO/USB3 i ram 2x2 giga. Zależy mi na tym by pamięci pracowały w dual channelu. Obudowa CoolerMaster Elite 331. Budżet max 200 zł. Za pomoc z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Cooling.pl : Zalman CNPS 10X FLEX [ZM103] - 159.91PLN 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Chłodzenie CPU Zalman CNPS10X Flex - CPU - ram.net.pl + Wentylator Fander Selekta 120x120x25mm - Wentylatory PC - ram.net.pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo166 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 a jak bym wziął tego fandera selekte który jest na 3 piny amam złącze 4 pinowe to coś by się stało np. utraciłbym regulacje obrotów czy może coś innego by się stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Fander ma potencjometr, więc mógłbyś ręcznie sterować. Polecam również rozważenie Gentle Typhoon,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 a jak bym wziął tego fandera selekte który jest na 3 piny amam złącze 4 pinowe to coś by się stało np. utraciłbym regulacje obrotów czy może coś innego by się stało? Fander jest tylko propozycja. Jak masz gniazdko fan 4 pin, to kup wentylator z pwm. Bedzie sobie pracowac jak mu bios kaze. Cooling.pl : be quiet - Silent Wings PWM 120mm [bQT061] - 63.90PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Ja polecam Akasa Venom: Akasa AK-CCX-4002HP Venom wentylator CPU - Chłodzenie powietrzem - Akasa AK-CCX-4002HP Venom wentylator CPU od 189.00zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo166 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 a co powiecie o tym noiseblockerze ?? Cooling.pl : Noiseblocker BlackSilent XLP 120mm PWM - rev.3 [NB026] - 39.89PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...