artimax Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 mam taki problem z laptopem HP530 nie mogę zainstalować z USB windows xp..pena dobrze zrobiłem bo w innym kopie instaluje się z usb sprawdzałem w moim HP530 nie można a w Biosie mam dobrze ustawione 1 usb odpalam z usb i obraz ciemny i nić się nie dzieje czy ktoś wie jak to zrobić..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Podłączyć zwykły napęd na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimax Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 jaki napęd i poco mam pendrive i z tego muszę zainstalować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Jaki napęd? Zwykły - najzwyczajnieszy napęd CD/DVD jak ten montowany z zwykłym komputerze. Są do tego kable i rozwiązuje to takie właśnie głupie problemy z laptopami. Niech zgadnę - chcesz instalować z USB, bo napęd w lapku nie widzi płyty przerobionej w nLite? To że musisz nie oznacza od razu, że Ci się uda. Jak byś zaczął instalację tuż po moim poprzednim poście, to system już by pewnie stał ;] Skoro pen działa na innym kompie, to są 3 opcje: 1. Trzeba długo poczekać i ruszy - czasami się tak zdarza na niektórych kompach i nic z tym nie zrobisz. 2. Musisz zintegrować sterowniki do laptopa - głównie chodzi o sterowniki kontrolera dysku (chipsetu). Ważne: tryb tekstowy. 3. Niektóre sprzęty tak mają, ze nie rusza z pena i koniec. Może nie lubią XP na penie, może mają błąd w funkcjach biosu. Edit: Oczywiście XP ma SP3, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimax Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 widzę że nikt tu nie umie mi odpowiedzieć na pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...