w3t Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Uzywany bedzie glownie do internetu, filmow raczej nie bede na nim ogladal chyba, ze filmiki na yt :) sporadycznie czasem w cos zagram. - cena do 600zl (wolalbym bez postow w stylu lepiej doplac i kup to albo tamto chyba, ze to na prawde niewielka doplata bo mam ograniczone fundusze) - 21.5 calowy (wiekszy raczej niepotrzebny siedze niecaly metr od monitora) - nie musi byc HD, do filmow mam tv, tyunera i innych zbednych wynalazkow - DVI jesli nie ma jakiejs zdumiewajacej roznicy tez niekonieczne - jak najmniej szkodliwy dla oczu i meczacy wzrok (wiem, ze pewnie najlepszy bylby ips ale dla mnie za drogo a wolalbym nowy monitor) - wiadomo jak najlepszy kontrast i kolory (uzywany bedzie w zaciemnionym pokoju) bralem pod uwage miedzy innymi: G2220HD Monitor LCD BenQ G2220HD - porównanie cen w sklepach internetowych G2222HDL (wersja led) BENQ G2222HDL - porównanie cen w sklepach internetowych E2240S LG Flatron E2240S - porównanie cen w sklepach internetowych gdzies czytalem, ze BenQ V2210 Eco tez jest niezly Wiadomo, ze w tej cenie nie oczekuje niewiadomo czego chce tylko zebyscie mi doradzili co bedzie najlepsze w tym przedziale sposrod calej masy roznych monitorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Jak do neta to szukaj czegoś 16:10 a nie 16:9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Modele bez cyfrowego złącza omijaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3t Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 a moze po kilka slow uzasadnienia ? czytalem przed chwila o 16:9 i 16:10 i chyba jednak zdecyduje sie na ten pierwszy (z czasem mam tez zamiar wymienic komputer i wtedy fajnie by bylo zagrac w jakies nowsze tytuly i zobaczyc jak teraz gierki wygladaja :P ) Przy podlaczeniu cyfrowym faktycznie jest taka duza roznica na plus skoro mam omijac lukiem ? Moze jakies konkretne modele mozecie polecic Panowie ? Co z tymi, ktore podalem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3t Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Chyba wreszcie znalazlem odpowiedni dla siebie monitor PHILIPS Brilliance 220C1SB 22'', 1680 x 1050, 16:10, 250 cd/m, SmartContrast 30.000:1, 5ms, VGA, DVI-D | EUKASA.pl Nie znalazlem zbyt wielu opinii na jego temat ale natknalem sie na ciekawy test i wypadl calkiem niezle http://www.komputerswiat.pl/media/2010/270/1416769/tabela-test-monitory-22-24-cale-komputerswiat_pl.pdf Co o nim sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...