greenboy Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Witam, jestem początkującym forumowiczem, ale chcialem tym bardziej zaawansowanym zadac pewne pytanie: Mam okazje kupic procesor Athlon1700xp DLT3C JIUHB 0308MPMW , a ostanie cyfry to *******281590, chcialem sie spytac czy ta seria bedzie dala sie O/C. Z gory dziekuje za wszystkie wypowiedzi Pozdrawiam Czsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Jestes poczatkujacy wiec grzecznie.... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18188 BTW: Kazdego AXP da sie podkrecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 to twoj pierwszy post,mysle ze ci wszyscy wybacza ten nei wybaczalny blad (opcja szukaj to wazna sprawa,prawie zawsze problem byl poruszany). tak . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 to twoj pierwszy post,mysle ze ci wszyscy wybacza ten nei wybaczalny blad (opcja szukaj to wazna sprawa,prawie zawsze problem byl poruszany). tak . Niewybaczalnego błędu nie da się wybaczyć :wink: Ale oczywiście póki nie sprawdzi to się nie dowie, bo wróżek i jasnowidzów tu niestety brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 [quote="tomasirNiewybaczalnego błędu nie da się wybaczyć :wink: . milem nadzieje ze wszyscy zakumaja ze to zart , chyba ze ja ni e rozumiem ze zartujesz z zartu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenboy Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Przepraszam wszystkich, to juz sie nie powtorzy . Wybaczcie Mi Pozdr Heya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParyS Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 moj dlt3c 0308 dziala jak w podpisie - twoj powinien byc podobny. powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...