SpiderMAN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Kumpel ma Duraka 1200 i wspomnianego ECS, zastanawia sie jednak nad zmiana na Athlona XP 2000+ 0,13. Pytanie jest takie czy ta plyta dziala z Antkami 0,13 i jesli tak to z jakim biosem? Osobiscie nie spotkalem sie na forum z taka kwestie, wiec pytam. SZUKAC SZUKALEM!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 moj sublokator uzywa z powodzeniem, 1700 A0 i k7s5a, z biosem jakim nie wiem, ale dziala bez klopotow (z b0 tez) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Bedzie dzialac, pare dni temu skladalem kompa na tej plycie i AXP 1800+ 0.13 i dziala spoko. Bios do OC, nazwy nie pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 działać będzie spoko, ale tylko z tymi na fsb 266, na podstawowym biosie :), ale lepiej sobie zflashowac jakis nowy z www.ocworkbench.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Dzieki. Wlasnie zassalem najnowsze biosy :0 We wtorek kumpel idzie po Antka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ja też wtrące. Najnowsze (oficjalne) biosy nie pomogły na zwałki ECS K7S5A z Athlonem 2000+ :( Klient bierze więc u mnie nową płyte ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 0 problemoof nawet nie wgrywalem nowego biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ostatnio sprawdzałem u kumpla mojebo antka 2000 ( już nie mojego :) ) i działał beż żadnych problemów; bios miał w miare nowy (chyba z końca 2002) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...