BENEK666 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Witam opisze w czym mam problem najpierw podam spec kompa Płyta MSI H55M-P31 Procesor Intel Core I3 RAM 4GB OCZ Zasilacz 650W CoolMaster GPU HD4870 I teraz jest taki problem płyta i zresztą cały komputer oprócz grafiki jest nowy, i pojawił się problem miałem kiedyś GTX280 włączałem kompa za 4 razem się odpalał ale chodził później stabilnie wszystko ok ale odpalał sie dopiero za 3-4 razem, sprzedałem grafikę kupiłem radeona 4870 wkładam kartę i problem komp się odpala wiatraki się kręcą ale nie pojawia się obraz nawet bios, wszystko zaktualizowane myślę karta walnięta odesłałem kartę gościowi typo powiedział ze u niego działa no nic kupiłem taka sama druga i to samo dziwne bo płyta nowa i co gryzie się radeon czy co ???,wziołem od kolegi kartę ge forca 9500 z pasywnym chłodzeniem i odpala się normalnie czyli rozumiem ze złącze pci-e jest ok wiec płyta chyba sprawna,zastanawiam się nad zasilaczem bo to chyba jego wina podłączam 2razy 6 pin do karty i nic się nadzieje niema dźwięków nic obraz się nie pojawia i tyle podłączam na pasywnym chodzeniu inna kartę i działa nie wiem macie jakieś pomysły czy to zasilacz ??? czy coś innego Proszę was o Pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelumpolelum Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 witam. benek, rozwiazales problem. mam podobny i wymiana zasilacza nic nie dala. mimo ze zasilacz zostal wymieniony na gwarancji na nowke sztuke. wynika z tego ze to jednak plyta glowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...