Skocz do zawartości
BENEK666

Dziwny Problem prosze o POMOC!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam opisze w czym mam problem najpierw podam spec kompa

Płyta MSI H55M-P31

Procesor Intel Core I3

RAM 4GB OCZ

Zasilacz 650W CoolMaster

GPU HD4870

I teraz jest taki problem płyta i zresztą cały komputer oprócz grafiki jest nowy, i pojawił się problem miałem kiedyś GTX280 włączałem kompa za 4 razem się odpalał ale chodził później stabilnie wszystko ok ale odpalał sie dopiero za 3-4 razem, sprzedałem grafikę kupiłem radeona 4870 wkładam kartę i problem komp się odpala wiatraki się kręcą ale nie pojawia się obraz nawet bios, wszystko zaktualizowane myślę karta walnięta odesłałem kartę gościowi typo powiedział ze u niego działa no nic kupiłem taka sama druga i to samo dziwne bo płyta nowa i co gryzie się radeon czy co ???,wziołem od kolegi kartę ge forca 9500 z pasywnym chłodzeniem i odpala się normalnie czyli rozumiem ze złącze pci-e jest ok wiec płyta chyba sprawna,zastanawiam się nad zasilaczem bo to chyba jego wina podłączam 2razy 6 pin do karty i nic się nadzieje niema dźwięków nic obraz się nie pojawia i tyle podłączam na pasywnym chodzeniu inna kartę i działa nie wiem macie jakieś pomysły czy to zasilacz ??? czy coś innego Proszę was o Pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi