Adamus2 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Witam wszytkich. Czy mógłby ktoś mi polecić jakąś dobrą, naprawdę porządną obudowę MIDI-TOWER ? Musi być przede wszytkim cicha, mieć dużo miejsca w środku aby można byłą ją jeszcze obłożyć korkiem, matą, itp. Musi być porządnie wykonana, dobrze spasowana, z grubej balchy Musi też być jak najmniej podatna na wibracje, itd. Nie musi być ładna - to jest najmniej akurat ważne bo i tak będzie prawie niewidoczna. Po prostu potzrebuję czegośc naprawdę cichego i porządnego za ~200 złotych. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Może Enlight, ale do 200 zł to razcej używaną kupisz, albo nową bez zasilacza. www.enlight.nl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus2 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 No moze nie do 200, tak w okolicach ~250. A chcę kupić właśnie bez zasiłki - mam Fortona 350W więc raczej nie opłaca mi się kupować z zasilaczem. Tyle że gdzie ja dostanę nowe Enlighty bez zasiłki............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Jeśli niekoniecznie zależy ci na Enlighcie szukaj na www.chieftec.pl - goscie są spox, pewnie sprzedadza ci bez zasialcza. Na stronie masz sporo zdjęc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Pisalem niedawno do nich z pytaniem o budy bez zasilacza i dostalem odpowiedz ze nie ma z tym problemu. Wystarczy wowczas od podanej ceny odjac 160 PLN i juz wiemy ile trzeba bedzie zaplacic. Sam sie zreszta zastanawiam nad ktoryms z bigtowerow - prawdopodobnie bedzie to Dragon. Drazni mnie tylko troche ta klapka zakrywajaca napedy CD itp. Dla mnie to kompletnie zbedna rzecz. Cenowo te budy bez zasilacza zaczynaja wygladac duzo rozsadniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 A może ModeCom ? Tylko, że bez zasilacza to będzie cięzko znaleźć, ale myslę, że jest to do zrobienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Pisalem niedawno do nich z pytaniem o budy bez zasilacza i dostalem odpowiedz ze nie ma z tym problemu. Wystarczy wowczas od podanej ceny odjac 160 PLN i juz wiemy ile trzeba bedzie zaplacic. a nie 110 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Pisalem niedawno do nich z pytaniem o budy bez zasilacza i dostalem odpowiedz ze nie ma z tym problemu. Wystarczy wowczas od podanej ceny odjac 160 PLN i juz wiemy ile trzeba bedzie zaplacic. a nie 110 ? Raczej 160, ale sprawdze jeszcze jutro dokladnie bo maila wysylalem z pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja kupiłem bude chieftec'a bez zasilki [zasilke już miałem też chieftec'a] łodlotowa buda !!! dzisiaj przyjechała do mnie dałe za budę 250 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 łodlotowa buda !!! dzisiaj przyjechała do mnie dałe za budę 250 zeta Odlotowa to jest ta buda: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zjebisty kolor :D wypasiasta buda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 cena tego anteca też jest "odlotowa" buhahahaha... 800 zeta !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 cena tego anteca też jest "odlotowa" buhahahaha... 800 zeta !!! brzmi to śmiesznie z ust kogoś kto w emblemacie ma taką furę...pewnie Matchbox buhahahaha... 80 zeta !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 cena tego anteca też jest "odlotowa" buhahahaha... 800 zeta !!! brzmi to śmiesznie z ust kogoś kto w emblemacie ma taką furę...pewnie Matchbox buhahahaha... 80 zeta !!! a co tu ma mój emblemat do tego ?! avatarek przedstawia forda gt40 który mi się bardzo podoba i dałem go na avatara i tyle... wyluzuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a co tu ma mój emblemat do tego ?! avatarek przedstawia forda gt40 który mi się bardzo podoba i dałem go na avatara i tyle... wyluzuj A ja miałem kaprys, podobał mi się Antec to go kupiłem i tyle... I co z tego, że prawie 800 zeta... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a co tu ma mój emblemat do tego ?! avatarek przedstawia forda gt40 który mi się bardzo podoba i dałem go na avatara i tyle... wyluzuj A ja miałem kaprys, podobał mi się Antec to go kupiłem i tyle... I co z tego, że prawie 800 zeta... :D i co z tego że 800 zeta ?! heh... tylko imho cena trochę po byku a gościu ma do wydania na bude 200 zeta więc 800 to "lekka" przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 i co z tego że 800 zeta ?! heh... tylko imho cena trochę po byku a gościu ma do wydania na bude 200 zeta więc 800 to "lekka" przesada no to trzeba kasy dozbierać :( . Cena...no cóż za przyjemności się płaci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 i co z tego że 800 zeta ?! heh... tylko imho cena trochę po byku a gościu ma do wydania na bude 200 zeta więc 800 to "lekka" przesada no to trzeba kasy dozbierać :( Cena...no cóz za przyjemności się płaci :D hmmm... wyobraź sobie że niektórzy nie mają aż tyle pieniędzy :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 hmmm... wyobraź sobie że niektórzy nie mają aż tyle pieniędzy :[ dlatego jedni jeżdżą maluchami a niektórzy marzą o ford gt40. Ale to zupełnie inny temat.....na pewno nie o obudowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Wiesz co Dares nie lubie ludzi ktorzy sie przechwalaja. Masz kase to ty masz kase. Inni jej raczej nie mają. Jeżeli zas chodzi o ta twoja bude to mozesz ja sobie w dup... wsadzic. Chyba musiales z plotka spasc bo ja nie widze roznicy pomiedzy twoja buda a Chiefteciem, a roznica cenowa to blisko 550 zeta. P.S. Jak chcesz sie pieniedzmi chwalic to daj nowy temat: kto ma bogatych rodzicow (alternatywnie kto ma duzo kasy). Oczywisl ten temat to zaloz na Oślej Łączce. LOL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Wiesz co Dares nie lubie ludzi ktorzy sie przechwalaja. Masz kase to ty masz kase. Inni jej raczej nie mają. Jeżeli zas chodzi o ta twoja bude to mozesz ja sobie w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... wsadzic. Chyba musiales z plotka spasc bo ja nie widze roznicy pomiedzy twoja buda a Chiefteciem, a roznica cenowa to blisko 550 zeta. P.S. Jak chcesz sie pieniedzmi chwalic to daj nowy temat: kto ma bogatych rodzicow (alternatywnie kto ma duzo kasy). Oczywisl ten temat to zaloz na Oślej Łączce. LOL. od tego chełmu na głowie i upałów na dworze to chyba coś Ci się pod nim przegrzało. Bo nawet liczyć nie umiesz :D Policz jeszcze zasiłkę Antec'a i zobaczysz jak stopnieje ta różnica. Pieniądze od rodziców to sam chyba bierzesz, skoro takich argumentów używasz... I nie mów a o kasie , bo jeszcze w lutym miałem poczciwego Abita BE6-II i P3 500 Mhz... sam widzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja bede mial cos takiego za 440 :evil: buda jest super cicha bo sprzedaja bez zasilaczy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ja bede mial cos takiego za 440 :evil: buda jest super cicha bo sprzedaja bez zasilaczy :lol: :lol: :lol: Też o niej myślałem ale jest bez zasilacza, a on mi właśnie padł :D Jak dodać do jej ceny zasiłkę Antec'a to wyjdzie, znacznie powyżej 800 zeta... a wtedy biada. Niektórzy to skorzy zlinczować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 mnie chyba nie zlinczuja :lol: bo biore zasilke chiefa i bedzie ponizej 800 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 mnie chyba nie zlinczuja :lol: bo biore zasilke chiefa i bedzie ponizej 800 :P masz więc większe szanse na przeżycie...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 [...]Chyba musiales z plotka spasc bo ja nie widze roznicy pomiedzy twoja buda a Chiefteciem, a roznica cenowa to blisko 550 zeta. No cóż Ty nie widzisz różnicy. Spod takiego chełmu.... :D Inni dostrzegają..... A teraz bardziej łopatologicznie: - buda kosztuje - 780 zeta, - włożony do niej zasilacz (Antec TruePower 430W) - osobno 530 zeta. Pytanie ile kosztuje buda? Dodam tylko, że w Antku dostajesz 3 wentyle w cenie, ktorych nie ma w Chiefie. Odejmij sobie od tej ceny, która Ci wyszła. To co otrzymałeś to mniej niż 250 zeta. Matematyka jest jedna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No chelm chelmem, czasem nic nie widac. W sumie to do niedawna na poczciwym PII333 jechalem wiec tez nowego sprzetu nigdy nie mialem za duzo. Teraz pewnie tez troche uplynie nim cos zmienie. Zwracam honor co do tej obudowy. Bo czytajac posta zrozumiale ze za sama bude dales 800zeta, bo o taka sie chlopak pytal. No ale skoro sam zalilacz Antec TruePower 430W to jakies 530 zyla no to by sie zgadzalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 [...]Chyba musiales z plotka spasc bo ja nie widze roznicy pomiedzy twoja buda a Chiefteciem, a roznica cenowa to blisko 550 zeta. No cóż Ty nie widzisz różnicy. Spod takiego chełmu.... :D Inni dostrzegają..... A teraz bardziej łopatologicznie: - buda kosztuje - 780 zeta, - włożony do niej zasilacz (Antec TruePower 430W) - osobno 530 zeta. Pytanie ile kosztuje buda? Dodam tylko, że w Antku dostajesz 3 wentyle w cenie, ktorych nie ma w Chiefie. Odejmij sobie od tej ceny, która Ci wyszła. To co otrzymałeś to mniej niż 250 zeta. Matematyka jest jedna :D heh... mata jest jedna ale za bude wychodzi niecałe 300 zeta :] [buda 786 zasilka 489]... no i tak wychodzi cena za zasilacz 500 zeta !! :] jak za 200 zeta masz pożądną zasilkę chieftec'a :] ja juz kończe ten temat bo widze że inni się zacieli... eeeh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A gdzie maja te Anteci bez zasiłek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Niestety co by dobrego nie powiedzieć o Chieftecu to jednak Antec'ki sa lepiej wyposażone w standardzie. No i te zasiłki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...