lewo Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Potrzebuję zmodyfikowanego xp i powiem co się dla mnie liczy - zaktualizowane i wgrane do systemu podstawowe rzeczy typu DirectX, windows media player, .net Framework, InternetExplorer ( czyli microsoftowe komponenty zaktualizowane ) - stabliny i szybki ale przy tym ładny ( nie musi mieć dużo bajerów graficznych, coś ala VistaInspiration by mi pasowało - usuniete zbędne komponenty typu: obsługa drukarek, windows messager i klient poczty microsoftowy - service pack jak najnowszy i łatki do tego - poprawione bezpieczeństwo - nienarzucone z góry przez modyfikacje typu wgrany od razu antywirus, kodeki, programy do filmów itp. Chce czysty aby miało to co zaznaczyłem na górze - aktualne sterowniki itp do różnego typu rzeczy myślę nad: Windows MX 8.1, Windows XP Black Edition i Windows Speed XP Pro 2008 możecie od razu podzielić się swoimi doświadczeniami z takimi modyfikacjami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 1. Regulamin forum - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 2. 99% tych przeróbek do uwalone i zawirusowane badziewie. 3. Te wszystkie modyfikacje możesz przeprowadzić sam na normalnym legalnym systemie przy pomocy programu nLite (robisz własną płytę instalacyjną) lub XPLite + XPAntyspy (wyłączasz, usuwasz zbędne komponenty). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...