philippos1 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 (edytowane) Witam mam takie pytanie ponieważ jestem świerzak i nie mam większego pojęcia o ramach a chciałbym sobie dokupić 2GB lub 4GB. TO mam prośbe. Czy mogłby mi ktoś poradzić jakie kości kupić, co to jest to przepustowość, timingi itp. I jak sprawdzić jakie mam teraz ustawienia ramu. Dodam że aktualnie mam 2x 1GB CORSAIR CM2X10246400 Pamięci RAM - zobacz opinie, recenzje, parametry - Peryskop.pl Edytowane 29 Września 2010 przez philippos1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 CPU-Z Przy okazji podaj model płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
philippos1 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Ok to są screeny z mojego kompa. Imageshack - danekompa.png Powiedzcie mi teraz czy mam dobre ustawienia ? i Zastanawia mnie jedno. Dlaczego mam tu napisane ze moj ram dziala z taktowościa 400mhz skoro mam 800 mhz ? I co zrobić zeby ram lepiej pracował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
philippos1 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Witam mam możliwośc kupna 2x 2GB fimy APACER za przyzwoitą cene. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał juz doczyniena z tą firmą, jak kości pracowały czy to nie jest poprostu jakiś "szajs" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 1. Zainstaluj sobie Mozilla Firefox ze sprawdzaniem pisowni. 2. Zapoznaj się z regulaminem forum. 3. Nie twórz zbędnych oddzielnych tematów, gdy to samo można załatwić w jednym. 4. Nie ma czegoś takiego, jak "szajs" wśród kości. Albo pracują tylko na ustawieniach nominalnych, albo da się je kręcić. 5. Mam taką kość w DDR1 i działa bez problemu - jeśli o to Ci chodzi. Nie próbowałem kręcić. Jak nie zamierzasz kręcić, to bierz najtańsze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...