Kaczor Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mooj coompel takiego czegoś dokonał ale wydajność ma jak na D1000:)java script:emoticon(':lol:') Laughing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 jak to zrobił???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 widziałem tylko że ma Volcano 6 cu fsb 200ileś i mnożnik 11 na C3 i gf2ti 128 ram ma w kwaku ledwo 93 fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 u mnie na p2 233 i GF2 TI mam 120 FPS :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ale ten C3 to sie wogoole nie nadaje do gier miał 5 fps bez kręcenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 haha kumpel ma p1 75MHZ i ma na rivie2 23 FSP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 haha kumpel ma p1 75MHZ i ma na rivie2 23 FSPmin. detale, rozdzielka 320x240 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A jak nie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Aż jestem ciekaw ile bym miał na moim sprzęcie :twisted: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mooj coompel takiego czegoś dokonał ale wydajność ma jak na D1000:)java script:emoticon(':lol:') Laughing Nie uwierze dopuki nie zobacze. Daj screenshota z WCPUID. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja tez nie uwieżę :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 sorry za małe przesadzonko ale gościu mi wała wkręcić chciał C3 933@1500 i fsb100ileś a reszta taka sama już wiem dlaczego mi nie chciał biosa pokazać ale screena jak zrobi to walnę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Widzisz jakcy brzydcy są ludzie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"] Mooj coompel takiego czegoś dokonał ale wydajność ma jak na D1000:)java script:emoticon(':lol:') Laughing Przylaczam sie!!! Nie uwierze dopuki nie zobacze. Daj screenshota z WCPUID. Dawaj screenshota. Posmiejemy sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuti Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Kaczor ale Tobie wałą założyłem a Ty go łykłeś spreparowałem zdjęcia i wyniki łykasz wszystko co ci sie pokaże i napisze? pozdro 4 all twój błąd Kaczor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 już go naprawiłem bombe w żebra dostał a zdjęcia z interneta były a jego pc który miał być w serwie stoi u niego i nawet nie ruszony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 już go naprawiłem bombe w żebra dostał a zdjęcia z interneta były a jego pc który miał być w serwie stoi u niego i nawet nie ruszony O ile sie nie myle pierwszy kwietnia juz byl... :) :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mooj coompel takiego czegoś dokonał ale wydajność ma jak na D1000:)java script:emoticon(':lol:') Laughing To tak jak przy kreceniu Pentium 4 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 jaki sciemniacz :?: ..... przeciez Cyrixy ledwo co chodza na 100 mhz wiecej... a co dopiero 100% :?: :lol: normalnie jaja :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mooj coompel takiego czegoś dokonał ale wydajność ma jak na D1000:)java script:emoticon(':lol:') Laughing To tak jak przy kreceniu Pentium 4 :lol: Niop :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Nie uwierze dopuki nie zobacze. Daj screenshota z WCPUID. Ja tyż nie ... Baju baju będziem w ... Ściemniaczom stanowcze nie Nie bydźta naiwne OC brać ignorujmy bajko-pisarzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Chciałbym Jaśnie Oświeconą Brać Tweakową przeprosić za moją głupotę i za to że poświęciliście swój cenny czas na przeczytanie tego tematu ten gość sie już nawet do mnie nieodzywa mieszka 2 piętra nademną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mooj coompel takiego czegoś dokonał ale wydajność ma jak na D1000:)java script:emoticon(':lol:') Laughing To tak jak przy kreceniu Pentium 4 :lol: Masz jakies kompleksy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 No nie, gosc przesadzil, nigdy bym w to nie uwierzyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mooj coompel takiego czegoś dokonał ale wydajność ma jak na D1000:)java script:emoticon(':lol:') Laughing To tak jak przy kreceniu Pentium 4 :lol: Masz jakies kompleksy? Po prostu jestem spostrzegawczy :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 AZOT RULZZZ :twisted: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 looknaijcie na nvidia.pl tam Polar podkrecil c3 @ 1.2ghz chyba, naprawde warto looknac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 nonnononono Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...