Skocz do zawartości
dymy

myszki z Lidla

Rekomendowane odpowiedzi

może kogoś zainteresują:

Dołączona grafika

wygląda to podobnie jak u innych importerów pokroju ActiveJet, iBOX, Modecom itd.

czyli całkiem przyzwoicie :)

jeśli ktoś się zaopatrzy to z ciekawości zapraszam do wyrażenia opinii.

długo miałem do czynienia z mychą iBOXa, a sam korzystam teraz z podobnego ActiveJeta i... nie narzekam :)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku też byłem ciekaw, ale potem rzuciłem okiem tutaj:

Myszy i klawiatury mysz bezprzewodowa od 20 do 65 cena - Porównanie cen w sklepach

W tej cenie mamy A4Tech, Logitech i wszystko poniżej tych marek.

Andrew777:

Nic mnie bardziej nie wpienia, niż bezczelność polegająca na wystawieniu minusa bez pisania posta z kontrargumentami. Ranga wymaga pewnych zachowań. I mam gdzieś, że pisze to publicznie...

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, przeglądałem przedział 55-85 zł

masz rację, można w tej kwocie mieć już LX6 czy nawet LX8.

aczkolwiek masa jest też Media-Techów, Nateców, Revolteców itp. myszy które wyglądają bardzo podobnie jak te z Lidla.

ze zmianą rozdzielczości, wygodnym nano, wychylnym kółkiem i ilością przycisków 6+ najtaniej wypada chyba Media-Tech MT-1067 3RGO 2.4G bo 56 zł ale już takie Morele chcą za niego 71 ( + oczywiście przesyłka).

więc cena z Lidla jest jak pisałem - przystępna :)

a jak się zużyje w ciągu dwóch lat i zacznie szwankować to znając życie bez problemów zwrócą kasę wg paragonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem z ciekawości jakichś opinii zarówno na stronach polskich jak i obcojęzycznych i niespecjalnie da się coś znaleźć..jeśli jest gwarancja można zaryzykować - w takich sklepach jak Lidl rozpatrywanie gwarancji nie bedzie raczej zbyt wnikliwe, choć zawsze lepiej dopytać.

To ja dam plusa dla równowagi bo sam jestem ciekaw - słyszałem opinie o tych lidlowych Silvercrestach - ale nie myszkach - bardzo pochlebne.

Edytowane przez dr.elich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi