marbut Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 witam mam problem a mianowicie po włączeniu komputera memory testing: 262144K ok DDR DIMM Speed: 333 nic wiecej z ustawień nie pokazuje od razu wchodzi do biosa i tak za każdym razem. wymieniłem baterię na nową ustawieni optymalne załadowane zapisane i znowu to samo tylko bios i nic więcej. zasilacz CODEGEN 300W RObios phoenix awardBios v6.00PG Płyta U8799R02 procesor Intel Celeron ® 2.60GHz(100x26.0) prosze pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 witam mam problem a mianowicie po włączeniu komputera memory testing: 262144K ok DDR DIMM Speed: 333 nic wiecej z ustawień nie pokazuje od razu wchodzi do biosa i tak za każdym razem. wymieniłem baterię na nową ustawieni optymalne załadowane zapisane i znowu to samo tylko bios i nic więcej. zasilacz CODEGEN 300W RObios phoenix awardBios v6.00PG Płyta U8799R02 procesor Intel Celeron ® 2.60GHz(100x26.0) prosze pomocy Czy procesor jest napewno dobrze ustawiony ? Bo FSB 100 jakoś mi tutaj nie pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Może Ci się klawisz del (lub jakiś funkcyjny) zablokował i wchodzi do biosu od razu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Albo zasilacz sieje napięciem po płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbut Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Może Ci się klawisz del (lub jakiś funkcyjny) zablokował i wchodzi do biosu od razu? Dzieki za pomoc to jest to jakiś klawisz nie sprawdziłem klawiatury za proste by przyszło od razu, komp nie mój znajomej chciałęm pomóc nie miałem jak podłączyć do siebie bo korzystam z lapka, a klawiatura torche po przejściach pewnie gdzieć koło del była zalana, więc po odłączeniu klawiatury od razu wyskoczył błąd że jest brak dysku bo z tego wszystkiego zapomniałem po odpięciu podpiąć znów i jeszcze raz a tu windows jak złoto. Klawiatura oczyszczona, ale i tak do wymiany bo jeszcze nie raz narobi problemów. Najlepsze są te najprostsze rozwiązania Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...