Skocz do zawartości
marbut

Duży Problem Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem a mianowicie po włączeniu komputera memory testing: 262144K ok

DDR DIMM Speed: 333 nic wiecej z ustawień nie pokazuje od razu wchodzi do biosa i tak za każdym razem.

wymieniłem baterię na nową ustawieni optymalne załadowane zapisane i znowu to samo tylko bios i nic więcej.

zasilacz CODEGEN 300W

RObios phoenix awardBios v6.00PG

Płyta U8799R02

procesor Intel Celeron ® 2.60GHz(100x26.0)

prosze pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

mam problem a mianowicie po włączeniu komputera memory testing: 262144K ok

DDR DIMM Speed: 333 nic wiecej z ustawień nie pokazuje od razu wchodzi do biosa i tak za każdym razem.

wymieniłem baterię na nową ustawieni optymalne załadowane zapisane i znowu to samo tylko bios i nic więcej.

zasilacz CODEGEN 300W

RObios phoenix awardBios v6.00PG

Płyta U8799R02

procesor Intel Celeron ® 2.60GHz(100x26.0)

prosze pomocy

Czy procesor jest napewno dobrze ustawiony ? Bo FSB 100 jakoś mi tutaj nie pasuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Ci się klawisz del (lub jakiś funkcyjny) zablokował i wchodzi do biosu od razu?

Dzieki za pomoc to jest to jakiś klawisz nie sprawdziłem klawiatury za proste by przyszło od razu, komp nie mój znajomej chciałęm pomóc nie miałem jak podłączyć do siebie bo korzystam z lapka, a klawiatura torche po przejściach pewnie gdzieć koło del była zalana, więc po odłączeniu klawiatury od razu wyskoczył błąd że jest brak dysku bo z tego wszystkiego zapomniałem po odpięciu podpiąć znów i jeszcze raz a tu windows jak złoto. Klawiatura oczyszczona, ale i tak do wymiany bo jeszcze nie raz narobi problemów. Najlepsze są te najprostsze rozwiązania

Dzięki wszystkim za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi