zenon90 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Witam, Przymierzam się do zamówienia zestawu na TechPlanet. Na kartę chciałem wybrać Gigabyte GTX 470 po OC z tematu o polecanych(link), ale tam akurat jest dość droga. Dlatego zwracam się z pytaniem, czy opłacalnym zakupem będzie podobna edycja od Zotac? Z góry dzięki za porady. Edytowane 2 Listopada 2010 przez zenon90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zotac chyba nie jest cichy, przynajmniej z tego co pamiętam po teście 480. Mam tego GB 470 i jest bardzo dobrze, cicho nawet pod obciążeniem ( trochę głośniejszy niż 8800 GTS 512 referencyjny ), temperatury w okolicach 75*C. U mnie niestety występuje problem z czarnym ekranem. Zresztą jak przejrzałem google, to jest to bardzo częsty problem, także w 480. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Przy takiej roznicy w cenie to bym wziol zotaca , posiada on chlodzenie zalmana wiec pewnie bedzie dość cicho i chlodno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...