warzyw Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 chciałbym kupić lub złożyć komputer .Mój dotychczasowy już zamula , a nowy komputer mam zamiar kupić w styczniu Chodzi o w miare dobry komputer do grania ale rowniez do luznego pracowania także w necie. Cena: 2000-3000 zł (cena może przekroczyć o kilka złotych) Proszę o doradzenie Z góry dziękuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zestawy komputerowe na Listopad 2010 | PurePC.pl + Obudowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Monitor masz? Masz jakies czesci ze starego kompa jak np. naped? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyw Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) mam monitor, napęd,procek intel core 2 duo e8200 4 gb ramu (czyta 3.25 gb(kingstone) ), krata graficzna 9600 gt , dysk twardy 250 gb Edytowane 4 Listopada 2010 przez warzyw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 To sprzedaj , procek , ram , grafe i bedziesz mial jakies 600 pln wiecej na kompa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyw Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 no niby tak ale jak nie masz nawet pudelek to jak to sprzedasz kupia ci to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Pudelko nie jest Ci w niczym potrzebne przy sprzedazy , ladnie pakujesz w folie bombelkowa , na poczcie kupujesz karton i wysylasz w nim badz w jakims kartonie ktory masz w domu np. po butach i juz ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) W dniu 4.11.2010 o 13:54, warzyw napisał(a): a nowy komputer mam zamiar kupić w styczniu Kręć obecnego proca i zmień kartę na HD4850/GTX 260. Edytowane 4 Listopada 2010 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...