mattis21 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam mam pewnien problem z usb,otóż kiedy podłączam pen drive albo telefon żeby coś przesłać to komputer nie może wyszukać żadnego z tych urządzeń, myszkę i klawiaturę mam podłączoną pod usb i działają.Sprawdzałem w menedżerze urządzeń czy coś jest nie tak ale wszystko jest niby ok.Kiedy podłączam telefon do usb wówczas w telefonie pokazuje mi że mogę się połączyć z komputerem,wcześniej wszystko było ok.Kupiłem ostatnio nowe części i tez wszystko hulało,potem znów wsadziłem stare części i juz usb nie działało,teraz mam nowe części włożone i usb nie działa.Jaka może być tego przyczyna ? Może uszkodziłem kabelek albo kabelki przy podłączaniu do płyty głównej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Pewnie coś sknociłeś przy podłączaniu. Z tyłu kompa na gniazdach usb też nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 z tyłu na płycie mam podłączoną klawiature,myszkę i modem to działa ale jak podłączam pen drive albo telefon to nie działa. nie wykrywa wogóle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Może źle podłączyłes frontpanel i usmażyłeś pendrive i telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 A jakie to części wsadzałeś? Zmieniałeś system czy cały czas lecisz na starym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Ta zrobiłem formata,zainstalowałem sterowniki z płyty dołączonej do płyty głównej. Sprawdzałem pen drive u kolegi, też nie działa. Więc usmażył się ? Podłączałem u niego telefon i hula da się wszystko przesłać,coś źle podłączyłem ? Może prześle zdjęcie jak podłączyłem te kabelki. I windowsa też od nowa zainstalowałem,nowe usb kupić skoro tamte nie działają ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 a i też mam taki problem, nie mogę zainstalować sterowników od dźwięku bo pokazuje mi się to""Can't find HD device" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Jasne że możesz wrzucić zdjęcia podłączenia kabelków. Postaraj się aby zdjęcia były czytelne. Jak liczysz na cokolwiek to podaj też mogel płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 problem z dźwiękiem już rozwiązałem, tylko teraz nie wiem co z tym usb, nie chce próbować coś podłączać bo pen drive już nie działa, da się jakoś kupić nowe czy coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...