Olek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Moze łatwe ale nie jestem pewien czekam na opd. Z góry wielkie dzięki wszytskim :D A jeśli by się ktos pytał poco mi to http://www.frazpc.pl/kse3edycja Życze powodzenia :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 64kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 64kB/s, wystarczy podzileić przez 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 512kbitów/8=64kbajtów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zawsze dzielisz przez 8 czyli 512 : 8 = 64kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hola, hola :) nie tak latwo :P jezeli to ma byc ADSL to dzielisz przez 9!! 512/9=~57kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a ile bylo tych komputer swiatof extra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 właśnie kiedyś też nad tym myślałem i ten post mi o tym przypomniał :). Dlaczego sie dzieli akurat przez 8 lub 9 ? Czy to spowodowane jest łączami TPSA ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a ile bylo tych komputer swiatof extra?Cztery były : http://www.ks-ekspert.pl/archiwum/archiwum.asp A jaka wg Was jest najpopularniejsza wyszukiwarka?? Ja wpisałem Google! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 4 były :( kja napisałem 3 sugerowałem sie okładka najnowszego było napisane ze to 4 czyli do tej chwili były dobrze wnioskuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 właśnie kiedyś też nad tym myślałem i ten post mi o tym przypomniał :). Dlaczego sie dzieli akurat przez 8 lub 9 ? Czy to spowodowane jest łączami TPSA ? :D przez 8 bo w komputerach 8*1bit = 1bajt a przez 9 bo w ADSL 1bajt = 8bitow+bit stopu.... taka technologia :D z tego co pit kiedys mowil to SDI 1bajt = 8bitow + 2 stopu.... wiec takie przeliczanie to ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 pytanie 1. Ile było już numerów Komputer ŚWIAT Ekspert - ile by nie bylo to Komputer Swiat i tak ssie Pytanie 2. Jaka jest najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa na świecie ? - po co mi wyszukiwarka , moge zalozyc nowy topik na bordzie http://forum.purepc.pl/posting.php?mode=newtopic&f=16 Pytanie 3. 512 kb/s - Ile to jest w kB/s ? - czy to pytanie jest sponsorowane przez tpsa ? co wygralem ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Talon na cegłę i balon [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Talon na cegłę i balon [;Ja przylacze sie do kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 moze byc agregat pradotworczy do chlodziarko-zamrazarki? Albo 100000 litrow wody mineralnej "Sulechowka" z Sulechowa? A tak powaznie to w modemie tez jest bit stopu co nie? czyli srednio 50,6 polaczenie to tylko 5,62kB :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 noose.... To dlacze mi Neo pokazuje download 64-67 kB/s :) ?? Wiem ze 67 to przegiecie ale całkiem dobrymi programi jak mierze to mam coś koło 64 kB/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 MarkPL: jezu.... bylo o tym juz tyle topicow ze sie pisac nie chce..... prawdopodobnie masz zwiekszona przepustowosc na centrali. wszystkie siemense + wiekszosc lucentow wyciagaja 64KB/s (centrala :!:), a reszta ma to osiagnac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 To weytłumacz mi to skoro 512 nie miało miec tych 64 kB/s - bo przeciez z matematyki wychodzi ze nie miało :) - to po TPSA zwiekszała zeby osiągnac te 64 kB/s a SDI dla porównania zostało dalej na tym realnym transf. 11 kB/s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 dlaczego :?: zeby nie wyjsc na totalnych <span style="color:red;">[ciach!]</span>ow :P skoro wszyscy sobie dziela 512/8=64kB/s to dlaczego nikt tego nie wyciagal :?: znajac zycie ludze zaczeli im du.pe truc i tak zostalo :) takie jest moje zdanie, a jak jest w praktyce - nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ja na SDI jak normalnie ciagne to mam 10 - 11 dl. A jak przez Bittorren to 9 kB dl i 9kB ul :D. Czyli przez jakies 10 hodzin 250 mi przyjdzie i 250 wyjdzie. Razem 500MB!!! Rzaden inny program nie wyciaga tyle z łacza. BT rules!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Pytanie 2. Jaka jest najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa na świecie ? - po co mi wyszukiwarka , moge zalozyc nowy topik na bordzie http://forum.purepc.pl/posting.php?mode=newtopic&f=16 ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ja na SDI jak normalnie ciagne to mam 10 - 11 dl. A jak przez Bittorren to 9 kB dl i 9kB ul :D. Czyli przez jakies 10 hodzin 250 mi przyjdzie i 250 wyjdzie. Razem 500MB!!! Rzaden inny program nie wyciaga tyle z łacza. BT rules!!Popieram BT to najszybszy p2p wczoraj miałem 60kB/s. I żadnego czekania emule= shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 kobus sprzedales swoj super sprzet czy moze tata ci zabral dla siostry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 noose.... To dlacze mi Neo pokazuje download 64-67 kB/s :) ?? Wiem ze 67 to przegiecie ale całkiem dobrymi programi jak mierze to mam coś koło 64 kB/s :) eehhh....znowu ? w tej chwili modemy sie loguja @ 640/160 kbit/s , co przy podzieleniu przez 9 nie 8 (DSL) wychodzi 71/17 kB/s i tyle wyciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ehhhh Z tym 71 to chyba troche przegiołes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ktorego zdania nie rozumiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...