majkick Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Obecnie posiadam zintegrowany układ Realtek ALC888. Zewnętrzne zródło dzwięku to zestaw Sony HX70BTR połączony kablem przez line-in. Słucham przeważnie mp3. Budżet max 200 zł, ale pytanie czy rzeczywiscie az tyle trzeba wylożyć czy mozna nabyć coś dobrego za mniejsze pieniądze. Co polecacie pod zestaw 2 głośników,moim zdaniem,całkiem nieźle grających. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienol Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Obecnie posiadam zintegrowany układ Realtek ALC888. Zewnętrzne zródło dzwięku to zestaw Sony HX70BTR połączony kablem przez line-in. Słucham przeważnie mp3. Budżet max 200 zł, ale pytanie czy rzeczywiscie az tyle trzeba wylożyć czy mozna nabyć coś dobrego za mniejsze pieniądze. Co polecacie pod zestaw 2 głośników,moim zdaniem,całkiem nieźle grających. Witam - jakie masz te glosniki? - moim zdaniem wcale nie trzeba wydawac az 200 zl na dobra karte - moim zdaniem wystarczy Audigy 2 ZS/SB X-Fi Music/Asus Xonar D1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkick Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) 2 x 75 W, skutecznej mocy. Poszukałem trochę w sieci i ta integra realteka która obecnie posiadam jest porównywana do SB Live. Aż się zdziwiłem :) Chcem dokupić jakąś lepszą kartę,na której napewno odczuję lepszą jakość dźwięku. Zastanawia mnie tylko czy na zestawie 2.0 jest to możliwe:) Może ktoś miał podobny dylemat? Jakieś opinie ? Edytowane 8 Listopada 2010 przez majkick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Do empetrójek ALC888 starczy spokojnie. Zainwestuj w CD-Audio, to wtedy można się będzie zastanowić nad nową kartą dźwiękową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...