p1101 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 kupilem nowa karte gts250 npwy zasilacz 520w,po podlaczeniu nie chodza mi gry zawieszaja sie, dziwne artefakty przy rozdzielczosci 1440x900 zawieszaja sie po wlaczeniu najnowsze sterowniki nie wiem co robic mozechodzi o system .... xp sp3 Intel® Pentium® Dual CPU E2140 @ 1.60GHz, 2827 MHz gts250 zasilacz520w zaraz po wlaczeniu kompa pojawil sie blad intel cpu ucode loading error prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Co to za super zasilacz 520W? Marka, model. Karta graficzna ma złącze zasilania i jest ono podłączone? Czy może jest to jakaś karta green edition bez dodatkowego zasilania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Zmień tytuł tematu na regulaminowy. I musiałem to zrobić samemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1101 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 przepraszam za tytul zasilacz seasonic M12II-520 bronze karta posiada dwa wejscia 4pinowe oczywiscie podlaczone......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Odkręć procesor i pamięci na deflaut i sprawdź co się dzieje. Rozumiem, że miałeś napisać dwa wejścia 6-cio pinowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1101 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 oczywiscie 6pinowe mozesz mi wytlumaczyc co mam zrobic po kolei bo niezrozumialem....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Masz podkręcony procesor. Być może pamięci też. Ustaw jedno i drugie w domyślnych ustawieniach fabrycznych i sprawdź czy będą zwiechy. W jaki sposób testowałeś stabilność OC procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...