michau97 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Mam wielki problem!! Kupiłem sobie klawiaturę a4tech kv-300hh x slim. Podłączyłem, niby działa, nie ma żadnych sterowników! Welcome to www.A4Tech.com::Product Welcome to www.A4Tech.com::download driver Problem jest taki: Piszę jakieś słowo (np. słowo, a nagle w trakcie pisania, zamiast jednej literki, wpisuje się z 15: słowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwo [pisząc ten wątek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,też tak było]. Klikam po prostu podczas pisania literki/znaku/enteru/czegokolwiek na klawiaturze, nagle się zacina na 2 sekundy, a potem kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Kliknąłem już każdy przycisk, bo uznałem, ze to dlatego, że nowa klawa, pod przyciskami też nic nie ma. Co moge zrobić??? Proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 3 opcje: 1. Słabo docisnąłeś wtyczkę. 2. Kabel jest uszkodzony. 3. Klawiatura jest uszkodzona. Sprawdź na innym kompie i jak będzie to samo, to oddaj klawiaturę - powinni wymienić na nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau97 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 3 opcje: 1. Słabo docisnąłeś wtyczkę. 2. Kabel jest uszkodzony. 3. Klawiatura jest uszkodzona. Sprawdź na innym kompie i jak będzie to samo, to oddaj klawiaturę - powinni wymienić na nową. docisnalem, sprawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwdzilem wszystkie wejscia usb, na innych kompach to samo, oddalem na reklamacje, to powiedzieli ze nie mieli problemow, odeslali mi klawe spowrotem. Co moge jeszczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze zrobic??????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...