Wofek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Chodzi mi o płytę z FSB 133 (533) i możliwością zmiany Vcore !!! Epox, Gigabyte i Asus odpada !!! Prosze o szybka pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 moim konikiem jest VIA P4X333. Jest kilka plyt firmowanych przez same VIa, ale ciezko je narazie dostac. Juz sobie do testow w VIA zamowilem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Też bym tak chciał ! A coś z obecnie dostepnych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Wolfek Moze P4 Microstar 645E DX SIS645DX FSB533 kosztuje tylko 430zl! lub P4 Microstar 845E i845E FSB533 tylko 430zl!. Zastanawialem sie czy nie wymienic sobie plyty Epoxa na tego MSI na 645DX i wlozyc tam P4 Celka 1,7Ghz. Ale jednak poczekam na Tbreda jak beda juz wlsciwe steppingi do O/C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Same najlepsze plyty odrzuciles, ale skoro tak to tylko ci MSI zostaje reszta to shit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Chodzi mi o płytę z FSB 133 (533) i możliwością zmiany Vcore !!! Epox, Gigabyte i Asus odpada !!! Prosze o szybka pomoc !!! AMD bo Cie wkurza a co masz do tych firm. Ja dzisiaj podjalem decyzje- nie czytam Wofka bo...i dlatego ze... ale przede wszystkim bo g**** wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Czemu Asusa odstawiles? Vcore 2 volt Ci mało? nop chyba ze chodzi o kase ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...