Zap Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Witam. Mam od jakiegos czasu blok na twardziela. Czy w calym tym bloku jest woda, czy tylko na poczatku? (Tam, gdzie jest grubsze). Wyglada na to jakby prawie caly blok byl zrobiony z jednego kawalka 3 mm blachy (nie widac po bokach sladow lutowania). Dzisiaj tuz po wylaczeniu twardziela twardziel jak i blok z obu stron byly bardzo gorace. Zaznaczam, ze twardziel byl oblozony gabkami i recznikami. Niestety mam Caviar WD800JB, ktory nie mierzy temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 CPC nadaje sie do ................... kompow sprzed paru lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 wnioskuje po wygladzie, ze element chlodzacy w tym bloku to tylko to zgrubienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zap popelniles blad taktyczny! Zdecydowanie wymienianie tej nazwy na tym Forum nie jest wskazane. Wiekszosc userow poprze opinie reed'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ktos z moderow powninen ocenzurowac "CPC" zamieniajac to na ; zalozmy [gluteus maximus] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a nei lepiej [o_ten_sprzet_nie_pyta_sie_na_tym_froum!!!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 CPC nadaje sie do ................... kompow sprzed paru lat.czyli do złomu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a nei lepiej [o_ten_sprzet_nie_pyta_sie_na_tym_froum!!!] [ta_nazwa_zostala_wykleta_z_tego_forum] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a nei lepiej [o_ten_sprzet_nie_pyta_sie_na_tym_froum!!!] [ta_nazwa_zostala_wykleta_z_tego_forum] Reed :) to jest naprawde dobre :), mi sie podoba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a ja bede obstawal przy swoim :) mimo iz nazwa Reeda tez jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zap Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Wezcie wyklnijcie wszystko inne co tanie. Durony, Celerony, monitory 15", Platinumy i LiteOny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Wezcie wyklnijcie wszystko inne co tanie. Durony, Celerony, monitory 15", Platinumy i LiteOny. jakby [o_ten_sprzet_nie_pyta_sie_na_tym_froum!!!] ;)bylo dobre to by nie bylo sprawy, ale tego sie nawet nie poleca najgorszemu wrogowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a ja proponuje: [tego_złomu_tu_ nie_obsługujemy] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nieee ja proponuje: [panu_pamule_mowimy_stanowczo:_wypad_!!!] ;) btw kiedys ktos mial niezly tekst w podpisie przerobiony z transparentu o ich troje: Krakow przeprasza za Pamule, rotfl normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 cpc blok na twardziela - czy cos warty? :. :: :. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nieee ja proponuje: [panu_pamule_mowimy_stanowczo:_wypad_!!!] ;) btw kiedys ktos mial niezly tekst w podpisie przerobiony z transparentu o ich troje: Krakow przeprasza za Pamule, rotfl normalnie DeczklaV :) CPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zap Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nieee ja proponuje: [panu_pamule_mowimy_stanowczo:_wypad_!!!] Prosze bez wyzwisk. [wiadomo o co chodzi] nadaje sie do..... WC. (I niech kazdy przetlumaczy sobie skrot WC jak chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nieee ja proponuje: [panu_pamule_mowimy_stanowczo:_wypad_!!!] Prosze bez wyzwisk. eeee, a gdzie tu bylo wyzwisko jakies ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nieee ja proponuje: [panu_pamule_mowimy_stanowczo:_wypad_!!!] ;) btw kiedys ktos mial niezly tekst w podpisie przerobiony z transparentu o ich troje: Krakow przeprasza za Pamule, rotfl normalnie Hmm... tylko kto :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...