metal Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Czemu wszyscy maja syndrom starych plyt? Ze niby starsze albumy sa super, a nowsze sa do d... Zespol ciagle sie zmienia, wiec kazda plyta bedzie inna. Graja inaczej, ale to wcale nie znaczy ze gorzej. Duzo ludzi z nimi dojrzewalo. Na poczatku byla ostra jazda. Jak czlowiek dojrzewa, to juz woli spokojniejsze kawalki. Nadal wolicie ostra jazde, to sluchajcie innych zespolow, a Metallice dajcie spokoj :). A co do nowej plyty, to widzialem na razie tylko teledysk "wiezienny" i podabal mi sie. Mam sie wstydzic? hmmm... no nie mash się wstydzić hehe... ale twoje założenie [nie wszystko] imho nie do przyjęcia :] ... a tak wogóle to poczekajmy na płytkę bo już niedługo. Przesłucham/przesłuchacie płytę w całości i powiem co ostatecznie on niej myśle... a co do tej pieśni to niejest aż tak zpierdzielona żeby nie miał ochoty wogóle jej słuchać heh... przyjemnie się tego słucha ... a tak wogóle to zauważyłem że większość kapel czy tych co wydają gry tak zachwalają swoje nowe "wytwory" a jak przychodzi co do czego i już mam to w "łapach" to okazuje się że kicha :[ i tak se sami pakują siekieeerą w łeb hehe... wychwalają swoje "wytwory" podsycając w ten sposób odbiorców którzy już se w głowie walneli swój "widok" na daną, jak w tym przykładzie nową płytę... i później krzak hmmm... tak więc czekam [chyba nie ma na co ] na płytkę w całości :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 prawda taka ze stara metalika jest ok reszta nie... tak to juz sie porobilo z dobrymi kapelami :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...