zulik_ Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Bawiliście się w ten matryoshka craft quest? Macie pomysł na 2 zagadkę? Bo mój angielski nie jest wystarczający (albo czegoś nie łapie ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 jak na razie mój najlepszy wynik (aktualnie gram M2 medium tankiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Jak tam koledzy czolgisci u was? Ja obecnie mam SU 152 i zbieram na ISU. Opinia. Stockowy SU to chyba najbardziej mulowaty czolg jakim gralem. Zalozenie silnika i gasek troche daje ale dalej to mul :) Co ciekawe to ARMATA przez duze "A" ;) Krotko mowiac haubica 152 mm walaca burzacymi z penetracja 100mm. Szybkosc strzalu z ramerem okolo 4 na minute. Co dostajemy w zamian? FUN w czystej postaci. Sporo mediumow doslownie odparowuje po strzale :) Nie ma zadnych komunikatow o odbiciu bo HE zawsze zadaje obrazenia. Jesli chodzi o HT to T29 w wierze zadaje ze 30% :) mit "super twardej wierzy" amerykancow pryska. Wlasciewie to kazdego IS'a kasa na okolo 20-30% Mobilnosc jest kiepska ale ten zabojca dziala z ukrycia. Co ciekawe dzialo mimo 0,46 celnosci jest nadzwyczaj celne. Obecnie wynalazlem 122 mm ale widze ze stracilem 20 k expa ktore trzeba bylo zachowac dla ISU. Trudno czasami czlowiek sie myli. Generalnie to czolg potem za 1 mln kredek do sprzedanai bo ISU ma to co SU plus BL 10 zamiatajaca Mausa na 3 shoty. Aha Kamuflaz dalej dziala jak w kazdym ruskim Tdku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Opinia. Stockowy SU to chyba najbardziej mulowaty czolg jakim gralem.Jest jeszcze wolniejszy niż stockowy SU-76? O bogowie... Swoją drogą, SU-76 jest śmieszny - na goło rusza się jak wóz z węglem, jeszcze gorzej niż stockowy KW. Wystarczy jednak wymiana silnika za marne 200 expa i cała mułowatość znika. A po zianie gąsek robi się niezły śmigacz, który w dodatku obraca się jak szalony (i dobrze, bo zakres ruchu działa jest bliski zeru). Poradźcie mi - które działo założyć na SU-85B? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Z tym BL-10 i mausem na 3 strzały to troche przesada, wiem z praktyki :D. Poza tym wku... bierze jak z 50 metrów rykoszet sie trafi w czołg który w innym wypadku przestał by istnieć. A 152 to fakt nic tylko HE ładować. Do zakupu BL-10 tylko he używałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 ja su-85b grałem ze stockiem 76mm i nie narzekałem. Jak na swój tier jest wystarczające, a jak zobaczyłem cenę 85mm to odpuściłem. Tym bardziej że nie można go użyć w su-85. 9.7k expa wcale nie tak trudno nabić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 A mnie dopadl kryzys po tym jak przegralem 11 bitew z rzedu. Najsmieszniejsza byla bitwa ktora prezgralem 6:15 grajac Sturmpanzerem II ktorym zrobilem 4 fragi. Mam wrazenie ze na nizszych tierach graja juz tylko nowicjusze bo to co sie dzieje wola o pomste do nieba. Mam zamiar zrobic elite na kazdym niemieckim pojezdzie :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 u mnie też kiepsko, po zakupie SU-100 bilans pierwszych 22 bitew zwycięstwa: 5 porażki: 16, zniszczone pojazdy: 15, czy jest jakiś gorszy stockowy TD :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Nie gralem SU-100 ale stawiam na Hetzera :P stockowym chyba nie dojedziesz do bazy wroga przed koncem czasu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Po świetny SU-85, SU-100 to żal, żal, żal, i jeszcze raz żal. Jedyny bonus to cycki na dachu :P. Więcej zalet nie stwierdziłem. W becie cały exp potrzebny do przebicia się do Su-152 był z su-85 i konwertowany goldem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Mi sie teraz swietnie jezdzi z 10,5 cm dzialem wczesniej na Hetzerze, teraz na Stugu. L48 i tak sie czesto odbija od tier 6 w gore wiec ich lepiej tluc HE, a jak ci wylosuje niskie tiery to fajnie chlopaki znikaja po jednym strzale ;) No i jako haubica na TDku jest prawie tak celna jak niektore dziala u ruskich na czolgach z 0,46 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Bujacie sie na premium ? xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Bujacie sie na premium ? xd tak, ja wybuliłem na 5500 golda :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczel Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Czy pchanie się w niemieckie niszczyciel to dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Ja golda nie bralem. Szkoda mi troche. Gdyby byla to wersja 1.0 bez tych wszystkich bledow to moze. A nie dosc ze to, to jeszcze taka masa (przepraszam) glabow gra ze glowa mala. Dzis znow szalenstwo, moj team wygrywajac 11:2 przegral bitwe. Ja to zaczne nagrywac bo to jest smieszne conajmniej. Co do niemieckich TD. Panzerjager jest fajny jak na najnizszy tier. Marder jest OK - duzy kat giwery choc papierowy pancerz. Hetzer jest trudny, na bliski dystans genialny ale wolny i wszystko inne niz 105mm to syf. Stug jest bardzo fajny, szybki do tego ma wiekszy wybor dzial. JgdPz IV jest OK - nie powala ale nie jest meczarnia w drodze do JP. I JagdPanther, ktory jest genialny wg mnie. Szybki (jak na swoj tier), zwinny, dobry pancerz i uzbrojenie. Do tego najladniejszy czolg WWII ;) dalej nie zaszedlem bo mi sie JP fajnie gralo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 T-54 IMO ladniejszy ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Ja to zaczne nagrywac bo to jest smieszne conajmniej. To samo przyszło mi na myśl, to co się wyprawia woła o pomstę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Ja uwielbiam Mardera, właśnie za ten kąt obrotu działa. Masakra, praktycznie nie trzeba obracać pojazdu jak się dobrze ustawi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Czy pchanie się w niemieckie niszczyciel to dobry pomysł z moich doświadczeń polecam : Hetzer + 105mm Stug z najlepszym działem Ferdi + 128mm (miazga) :wink: Jagdpz oraz Jagdpantherą mi osobiście nie grało/gra się za dobrze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Od dziś wyposażenie dodatkowe jest za połowę ceny,ciekawe czy na stałe czy to jakaś "promocja" ?I chyba doświadczenia więcej leci. Edytowane 7 Maja 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 World of Tanks Celebrates Victory :: World of Tanks: MMO Tank Action Game ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 wyglada na to ze weekend z glowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Ja wiem? Zaliczyć premiowane zwycięstwa, a potem już po staremu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Po staremu czyli znów walka z wiatrakami i próba przełamania pasma porażek :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 wlasnie zauwazylem. cóż znowu odpuszczam gre. sa ciekawsze rzeczy. za duzo gralem w becie, teraz sa tego efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 3 wygrane z rzędu, chyba ich sumienie ruszyło :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Słabo, ja miałem 9 pod rząd :wink: Edytowane 7 Maja 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 To przez Ciebie wszyscy przegrywamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Ja wiem? Zaliczyć premiowane zwycięstwa, a potem już po staremu... warto także dokupić coś z dodatkowego doposażenia, ceny -50% :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) To przez Ciebie wszyscy przegrywamy :P Możliwe :razz: Ja tylko chce mieć ładne staty B-) Edytowane 7 Maja 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...