m4nhunt Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Witajcie mam problem z myszką A4-tech XL-750BF zainstalowałem sterowniki z płytki potem ściągnąłem program oscar zainstalowałem go też i jak go odpalam to wyskakuje mi komunikat ,, mouse was not detected, plase connect the mouse to continue!,, Jak to jest możliwe skoro mysz jest podpięta ? Proszę o pomoc Ps gram w lineage 2 i muszę zainstalować oscara żeby zrobić pętle makra inaczej się nie da chyba Edytowane 17 Listopada 2010 przez m4nhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Na stronie producenta nic nie jest napisane by ten model był programowalny. (nie jest napisane by posiadał pamięć wewnętrzną) http://www.x7.cn/en/product.asp?id=12 ps. znaczy to tyle że jeśli nie jest programowalny to oprogramowanie oscar go nie zaprogramuje Edytowane 17 Listopada 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4nhunt Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Dziekuje za odp a czy przy pomocy Smart x7 7.8 tego programu jest możliwość zrobienia makro ktore bedzie mi asystowalo target 2 playera ? gram w lineage 2 jesli to ma jakies znaczenie Edytowane 17 Listopada 2010 przez m4nhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Tak. W nowym macro wpisz /assist, macro umieść na pasku skili. A następnie przypisz twój F1-12 do F4,5 w myszce. Teraz w PvP namierz kogoś z party i użyj macro. Na liście party użyj prawego klawisza to taka sama zasada jak macro. Powodzenia w Pvp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...