matylda82 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, czy uważacie, że to jest normalne przy łączu 6MB? Spojrzcie prosze w zalacznik. Sprawdzalam rozne ustawienia, Ctr-G, guidy co zrobic, mam avire, oraz firewall windowsowski na xp, w zaporze utorrent jest wyjatkiem, nawet patcha ktory podnosi tcpip do 50 zrobilam i wciaz slabo. czesto sie tlumaczy na forach, ze to kwestia seedow peerow etc. no ok, ale jak ich jest malo etc. ewidentnie sciagam takie ktore maja tego troche, i jestem swiecie przekonana ze te transfery powinny byc wieksze. jesli ktos zna konkretne rozw, prosze o pomoc. Dziekuje!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Fajowo tak publicznie pochwalić się ściąganiem nielegalnych plików z sieci... Dlaczego ludzie uważają, że filmy/muzyka/oprogramowanie należą im się za darmo? Pozdrawiam Edytowane 20 Listopada 2010 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matylda82 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Na mojej polce jest ok. 180 plyt, glownie z filmami i grami. w zadna gre nie gralam piracko, cale oprogramowanie do kompa mam oryginalne. muze slucham z cd. sciagam fantastyke, bo jej nienawidze, a namawiaja mnie w pracy, ze gwiezdne sa swietne, no i warto diune tez obejrzec. jesli beda fajne, kupie w swoim czasie. gdybym pozyczyla od kogos plyty, jak wielu robi i uwaza to za ok, dzialaloby to tak samo jak sciaganie z netu, czytaj nieplacenie wydawcy. wiec nie oceniaj prosze tak szybko. i po tym poscie nie zaczynajmy jakiejs polemiki prosze. jesli ktos zna wskazowki, aby mi pomoc, bardzo o nie prosze. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Odblokuj porty, ogranicz wysyłanie bo potrafi zapychać łącze, ustaw rozsądną ilość maksymalnych połączeń/torrent, pobaw się ustawieniem net.maxhalfopen czy jak to się zwało. Oczywiście ściągaj tylko darmowe pliki. Wartości ustawień dla łącza 6mbps możesz próbować wyszukać w sieci ale lepiej jest testować samemu bo co działa u innych niekoniecznie będzie się sprawdzać u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zobacz w pogladzie zdarzen czy nie masz bledu/ostrzezenia systemowaego na temat tcpip. (Panel sterowania->narzedzia administracyjne-> dziennik/podglad zdarzen). Generalnie to torrenta odblokowuje sie wiecej ni 50 jednoczesnych polaczen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...