Maks! Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Giera wymiata, klimat, muza, grafa wszystko miodzio i ten zielony many co na******* po wszystkim co sie rusza. Graliscie to piszcie co sadzicie o tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Nic o niej nie czytalem. Mozesz jakiegos linka zarzucic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 no wlasnie przeszedlem demko super gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jak narazie nic o niej nie ma bo jeszcze jest troche czasu do premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNiAc Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Fajnie sie gra, boss'owie czasami wkurzaja jak w jednym 'starciu' trzeba po 2 razy dupska im przekopac ale... za krotka !!! po 3CD spodziewalem sie czegos wiecej a oni dorzucili na kompakty zajawki z filmu The Hulk. Ukonczylem w doslownie 3 dni (moze po 2-3h) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ja grałem i gram dalej ! Fajna gra ! Jestem w poziomie w którym Bruce Banner przebrany jest za strażnika i musi uciec z tej bazy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ja grałem i gram dalej ! Fajna gra ! Jestem w poziomie w którym Bruce Banner przebrany jest za strażnika i musi uciec z tej bazy !! jestem w tym samym miejscu :) ale gra nie jestem zadowolony :( grafika przecietna i sterowanie <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgadzam się ! Grafika jest słaba no i to sterowanie ! Czasami źle zachowuje się karmera ! Nic nieraz nie widać ! Już przeszedłem tą grę ! Koniec jest taki że ................... (sami zobaczcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grono Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 przeszłem calego i był fajny :D. grałem w sumie 5h nad prześciem :P, w środku gry przeciwnicy byli trudniejsi niż na końcu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja grałem :) troche tylko grafika wygląda jak na PLAYU :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Panowie pomużcie własnie zainstalowalem sobie ta gre i mam taki bajer że ziemia jest cała biała takto wszytko ok tylko ta ziemia i nawet w niektórych miejscach jest ok ale gdy jest wieksza przestrzen to sie robi biała a w demie wszystko ok chodziło (tylko wtedy miałem inne stery) wydaje mi sie ze jest to wina sterów Catalyst 3.6.Nie bede instalował narazie nowszych sterów bo nie mam potrzeby w innych grach wszystko hula moze da sie cos z tym podłożem zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Moze to poprostu blad w grze poszukaj czy niewyszedl paczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Sprawdzałem nie ma NIKT NIE POMOŻE?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...