Skocz do zawartości
kaykay

Jaka grafika w przedziale 250-300zl z przesyłka?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, padl mi gf 8800gts i musze cos kupic za kwote podana w temacie.

Gigabyte Radeon HD5570 OC 1024MB DDR3 /128bit/ DVI/HDMI [GV-R557OC-1GI] - 269zł : Esc.pl

Bedzie cos wydajniejszego? Czy moze starszy i nieco tanszy model 4670 nie prezentuje sie wcale gorzej? Narazie nie planuje krecic bo to do kompa ktorego aktualnie nie uzywam.

Edytowane przez kaykay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ASUS ATI RADEON HD4850 1GB RAM! NAJTANIEJ !! (1345926600) - Aukcje internetowe Allegro Na 99999% nic lepszego nie kupisz, zwłaszcza, że na tąmasz gwarę 2 lata.

Edit: Tak czy inaczej ja bym na twoim miejscu brał 4850tkę. Z gwarą, czy bez.

Edytowane przez Hejger

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoznilem sie doslownie 5 min na ta aukcje... Kurde, szkoda.

Na gwarancji mi troche zalezy, bo ten 8800gts padl zaraz po gwarancji... Po za tym ten komp stoi w domu i sluzy glownie rodzicom i mlodszemu bratu, 5570 z 3 letnia gwarancja powinien im wystarczyc, ja mam na stancji tego drugiego kompa z sygnatury.

_______________________________________________________________________________________________________________

Co myslicie o tych dwoch:

SAPPHIRE TECHNOLOGY RADEON HD 5670 HM - 512 MB GDDR5 - PCI-EXPRESS 2.0 (1168-06-20R) kupić tanio

HIS Radeon HD5670 512MB DDR5/128b H PCI-E bulk - ATI - ram.net.pl

W drugim linku nie ma niestety nic nt gwarancji.

Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi