Chudzinka Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Czy do tej plyty ktora mam w opisie moge wlozyc pamieci DDR 333MHz :?: Dzieki z gory :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jest takie cos jak strona porducenta... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 A ksiazeczki do plyty nie masz ?? Pisze tam ze masz 2xddr i 2xsdr czyli mozesz wlozyc ddr`y. Wersja 1.1A ma support DDR266, natomiast wersja 3.0 ma support DDR333. Co nie znaczy ze jak wsadzisz do tej pierwszej DDR333 to nie bedzie dzialac, bedzie dzialac ale jako 266. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 CZLOWEIKU, masz instukcje, stronki, sklepy (tam ZAWSZE JEST INFO), allegro!!! SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No dobra bylem na stronie ecs i tak: na plycie mam napisane wersje 3.0 a na stronie moja plytka to wersja 1.1 to o co chodzi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jak na płycie masz napisane rev. 3.0 to znaczy ze masz nowszą wersje i jak napisał Druss obsłuży ci ddr333. A na stronach producenta zwykle dają opis do pierwszej wersji jaką wypuszczają a potem nic nie aktualizują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Na stronie jest opis obu wersji wiec wystarczy porównać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Dzięki ludziska to jutro wybiore sie po DDR 333Mhz :D mam nadzieje ze beda dzialas :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 co za pytanie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Kyniu nie stersuj sie tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...