makusx Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam, Mam aktualnie Windowsa XP. Chciałbym mieć pokazane na pulpicie różne wykresy, statystyki dotyczące CPU, GPU, RAM, Net czyli ich temperatury, użycie itd. Chciałbym aby to wyglądało miej więcej tak jak na windows 7 Przykład W sumie wszystkie alternatywy mile widziane... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Rainmeter, Samuraize. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Rainmeter, Samuraize. Ja tam od zawsze używam oldschoolowego statbara. Dobry jest tylko nie pokazuje temperatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makusx Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dzięki za odpowiedzi. Bawię się tym rainmeter`em, znalazłem odpowiedniego skina i teoretycznie wszystko ładnie działa ale... Skin pobiera temperatury na podstawie programu SpeedFan i moim zdaniem te temperatury są przekłamane. Do tej pory dla procka używałem RealTemp a dla GPU RealTemp lub GPU-Z. Te 2 programy raczej dobrze pokazują, natomiast SpeedFan zaniża je ~o 8stopni lub prawie w ogolę nie reaguje na zmianę temperatury GPU... Wszelkie propozycje mile widziane Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...