Gandan Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Stara niestety nie, a da rade wsadzić karte graficzną z przynajmniej 512MB ? Jeszcze coś, może na allegro znajdzie się taki procesor co ten z morele ? Jak nie to trudno. Edytowane 28 Listopada 2010 przez Gandan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Nie patrz na ilość pamięci. Jest wiele kart 512MB mniej wydajnych od 8800GS 384MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandan Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Ale da rade 512MB wsadzić, tak ? Możesz podać mi obudowe, która będzie pasować, bo ta co mam jest przestarzała i beznadziejna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Mozna i wsadzic 2GB ale co Ci to da ? Nic poza wiekszym kosztem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandan Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Dobrze, a więc potrzebuje obudowy z allegro do 60 zł, aby pasowała. A czy jak złoże cały sprzęt z tych podanych, to pogram w Mass Effect 2 na największych detalach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Jak kupisz 8800GS 384MB i athlona II to jest to mozliwe. A jak kupisz taki shit co podales czyli 8600gs z wieksza iloscia pamieci bo az 512 to moze tylko sobie o tym pomazyc ze w cos pograsz na max. detalach. Omijajac gry przed 10 laty. mozesz kupic np. http://allegro.pl/palit-9600gso-sonic-384mb-ddr3-i1334413461.html Edytowane 28 Listopada 2010 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandan Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Heh sprzed 10 lat XD Ok, dokupie jeszcze jakąś obudowe, jest to mój pierwszy komputer, który kupuję i składam, a więc pytam się czy na 100% wszystko będzie działało jak należy, zasilacz jest wystarczający i dobry ? Muszę mieć 100% pewność, że to co kupie będzie dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Wszystko co podal andrew jest dobre i wystarczajace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandan Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Mam nadzieje, a więc narazie koniec. Nie proszę o zamykanie tematu bo znając siebie wiem, że zapewne będe miał jakieś pytania. :P http://allegro.pl/zasilacz-420w-atx-i1347452080.html Czy ten zasilacz będzie wystarczający, ten jest tańszy. Edytowane 30 Listopada 2010 przez Gandan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandan Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam procesor AthlonII x2 245 2x2.90Ghz i za jakiś czas będę miał kartę graficzną GForce 8800GS. Zastanawiam się na wyborem jednej z płyt głównych, tak jak w temacie. W związku z tym, że nie mam zbytnio doświadczenia w tym temacie, bardzo proszę o Waszą pomoc i rady ;] Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 A teraz jaką masz, że chcesz zmieniać i co do tego ma GPU? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie ma plyty glownej z tego co wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...