Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Tak sobie siedze przed kompem, no i nagle klika łańcuszków szczęścia na GG. Można dostać <span style="color:red;">[ciach!]</span>lca jak dzien w dzien ktos cos CI wysyla niepotrzebnego. Dlatego postanowiłem się zapytać Was czy ktoś kiedyś wogule przeczytał netykiete, bo ja z tego co pamietam pierwszy raz przeczytałem jakies 3,5 lata temu kiedy to na urodzinki dostałem modem :roll: Dla tych co nie czytali zapraszam np. TU ==> http://www.netykieta.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja przeczytalem i staram sie stosowac :D co do lancuszkow... jak ktos wysle mi lancuszek...psiz emu wiadomosc, ze next lancuszek=ignore.... mam teraz 15 osob w ignorach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja czytałem. Grinch, masz rację, innym też to by się przydało, tylko czy będą tego przestrzegać? Dobrze, że podałeś linka. A wszyscy niech skorzystają z niego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ale łańcuszki są takie słodkie :lol: jak ich niemorzna lubić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja przeczytalem i staram sie stosowac :D co do lancuszkow... jak ktos wysle mi lancuszek...psiz emu wiadomosc, ze next lancuszek=ignore.... mam teraz 15 osob w ignorach :D Ja mam z 10 BLOKÓW :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 co do lancuszkow... jak ktos wysle mi lancuszek...psiz emu wiadomosc, ze next lancuszek=ignore.... dokładnie, moi znajomi nauczyli się, że do mnie jakoś te łańcuszki nie trafiają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja przeczytalem i staram sie stosowac :D co do lancuszkow... jak ktos wysle mi lancuszek...psiz emu wiadomosc, ze next lancuszek=ignore.... mam teraz 15 osob w ignorach :D Ja mam z 10 BLOKÓW :DA ja jestem tolerancyjny. Nawet czasami to czytam :D . A szczegol ze potem ludziki dostaja flood na maila ode mnie, no i na komorke kilka SMSow "To jest lancuszek szczescia...wyslij 300 takich smsow do jednej osoby, a jak bedziesz mial szczescie to sie do ciebie odezwie po roku" :) .Ostatnio mam spokoj z chainami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 te cale lancuszki to mnie fkurzaja, naszczesie ponad polowa osob wie ze ma domenineiwysylac, jeden many to mi nawet skrzynke zapychal zdjecami jakis chorych dzieci co kase niby zbieraja dla nich, to musialem jego adres blokowac, zastanawiam sie co za idiota wymyslil takie lancuszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Nie czytalem netykiety, ale znam podstawowe zasady i stosuje je - maile w TXT nie w HTML, na grupach ucinam cytaty itp. A lancuszkow nie trawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tjaaaa czy jest cos bardziej w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajacego niz lancuszek :/ no moze zmieniajacy sie co 5s opis osoby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tjaaaa czy jest cos bardziej w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajacego niz lancuszek :/ no moze zmieniajacy sie co 5s opis osoby :D to zalezy jak masz ustawione powiadamianie o zmianie statusu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja tam stosuję text filter z powerGG. Czasami zdarza się że jakiś łańcuszek się prześlizgnie ale wtedy wpisuję słowo którego nie miałem w pomijanych i zazwyczaj jest oka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 apropo lancuszkow, nie pamietam juz od kogo to dostalem... www.b.wazne.prv.pl ...ale jakis czas to trzymalem w statusie i pomoglo ;] www.netykieta.prv.pl o...u mnie w szkole to hostuja nawet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 taa..na białaczke gaśnie dziecko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Nie czytałem, ale etykieta netu wydaje mi się oczywista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Właśnie się zapoznałem z netykietą, w sumie nic nowego dla mnie, zdroworozsądkowa sprawa. A za łańcuszki kilku znajomków dostało ode mnie zółte kartki ;) 2xżółta równa się blok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Taaa, lancuszki to jest dopiero wkurzajaca sprawa... Nie wiem czy ludzie robia to dla zabawy czy licza, ze te bajeczki o szczesciu itd. sie spelnia :P Moze jedno i drugie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 apropo lancuszkow, nie pamietam juz od kogo to dostalem... www.b.wazne.prv.pl ...ale jakis czas to trzymalem w statusie i pomoglo ;] www.netykieta.prv.pl o...u mnie w szkole to hostuja nawet ;] to moj kumpel zrobil :D w sumie fajna sprawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ||__________|| |____________| Oto magiczny bloczek CienkiegoPrzepływuCieczy. Wyslij go do wszystkich znajomych jako ostrzezenie jakie stanowi zestaw z CPC. Jżeli nie wyslesz go do 10 osob w ciagu godziny to w najbliższym czasie siądzie Ci pompka, woda wyleje sie na mobo a monitor zostanie przejechany przez Poloneza. ... Taa netykieta miazdzy... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 musze sie przyznac ze nie czytalem, wpoil mi ja starszy brat:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...