Gość mati.08 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Ostatnio odkryłęm niepokojące mnie zjawisko. Otóz sciągnołem sobie HD Tune . Pokazuje mi żę wrzystkie sektory są ok itp. Lecz niepokoi mnie ilość .... . Seek Error Rate =80737719. CIĄGLE ROŚNIE . Tak Samo Mam WYSOKI: Raw Read Error Rate = 22171545. Proszę pomóżcie . Jest to podobno krytyczny błąd . PS Podkręcałem procesor ale pamięci nadążają . w ciagu 40 min mam już 80764435. . oto mój screen. No cóż może mój ,,matrix'' się sypie :P Edytowane 15 Grudnia 2010 przez mati.08 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ma ktoś jakiś pomysł ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Takie pytania się zadaje w dziale o SMART. A Ty z każdym problemem lecisz po prostej linii oporu do Podstawowe zagadnienia. Jak najedziesz w tym HD Tune na wiersz z danym parametrem to Ci wyświetli się krótki opis. Ale Masz jak byk Health Status - Ok więc z dyskiem póki co wszystko w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Takie pytania się zadaje w dziale o SMART. A Ty z każdym problemem lecisz po prostej linii oporu do Podstawowe zagadnienia. Jak najedziesz w tym HD Tune na wiersz z danym parametrem to Ci wyświetli się krótki opis. Ale Masz jak byk Health Status - Ok więc z dyskiem póki co wszystko w porządku. Wiem ale np 3d mark nie ma własnego działu a podkręcanie idealnie pasuje do zagadnień więc? Co do smarta to nie widziałem go , nie wiem nawet jak go znalazłeś.Ok wiem już że seafighty tak mają tak z dużymi wartościami. Thx za dział S M A R T. Edytowane 16 Grudnia 2010 przez mati.08 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ponadto tytuł tematu powinien informować czego dotyczy problem, a nie nic nie mówiące "need help" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ale zachęca do czytania :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 I jest niezgodne z regulaminem, którego zapewne nie czytałeś Regulamin forum - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Żebym cię przypadkiem nie zachęcił do znalezienia sobie innego forum. Łamanie regulaminu z premedytacją zasługuje na poczwórną karę. Jak napisał Dejwit jest temat o SMART więc tam się udaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...