Skocz do zawartości
ernieball

Przelicze kody

Rekomendowane odpowiedzi

dla ludzi z forum posiadajacych telefon marki nokia 3510, 3510i, 3650, 6100, 6310, 6310i, 6510, 6610, 6650, 6800, 7210, 7250, 7650, 8310, 8910, 8910i przelicze kody do zdjecia simlocka za friko.... oczywiscie tyle na ile bede mial czas. Zgloszenia z IMEI (sprawdzisz go tak: *#06#, nazwa sieci i modelem telefonu prosze pisac na PW. Osoby nowozarejestrowane prosze nie pisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla ludzi z forum posiadajacych telefon marki nokia  3510, 3510i, 3650, 6100, 6310, 6310i, 6510, 6610, 6650, 6800, 7210, 7250, 7650, 8310, 8910, 8910i przelicze kody do zdjecia simlocka za friko.... oczywiscie tyle na ile bede mial czas. Zgloszenia z IMEI (sprawdzisz go tak: *#06#, nazwa sieci i modelem telefonu prosze pisac na PW. Osoby nowozarejestrowane prosze nie pisac.

yyy chcesz byc cool ?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla ludzi z forum posiadajacych telefon marki nokia  3510, 3510i, 3650, 6100, 6310, 6310i, 6510, 6610, 6650, 6800, 7210, 7250, 7650, 8310, 8910, 8910i przelicze kody do zdjecia simlocka za friko.... oczywiscie tyle na ile bede mial czas. Zgloszenia z IMEI (sprawdzisz go tak: *#06#, nazwa sieci i modelem telefonu prosze pisac na PW. Osoby nowozarejestrowane prosze nie pisac.

yyy chcesz byc cool ?? :lol:

ON jest COOL :lol: :lol: :lol: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu chodzi o to , ze mozna sobie to bezproblemowo znalezc w sieci - przeciez jak wyjdzie jakas nowa cegla od Nokii , to juz po kilku dniach na necie sa opisane metody zdejmowania simlocka i tych innych badziewii

BTW: nie nabijam sie ;) - zadalem proste pytanie - a emota " :lol: " zostala pomylona przeze mnie bo miala byc taka - " :wink: " - moze dlatego potraktowales to jako wysmianie , ze wstawilem ta " :lol: " emote :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ty jestes nerowy ;)

ja tylko napisalem ze od jakiegos czasu jest kilka serwisow liczacych dct4 za free :P

a reszta na ciebie naskoczyla w sumie nie wiem czemu :?

a co do tego linka , jakis czas temu policzylem sobie kod i zadzialal

ostatnio nie sprawdzalem jak dziala ale stronka mi chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bo <span style="color:red;">[ciach!]</span>... kto by sie nie wkur.. jescze dostaje PM zeby policzyc do 5510 chyba jasno napisalem jakie modele LUDZIE CZYTAJCIE. Poza tym juz podziekowalem i NIE biore sie za to. Case stronka to i mi chodzi ....... i tylko tyle bo kalkulator nie dziala :(. Zamknijcie ten topik!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamykam topic , bardzo zniesmaczony postawa forumowiczow :x

Czy tutaj ze wszystkiego trzeba sie nabijac ?

Czlowiek chcial gratis poswiecic swoj czas dla userow ktorych nawet nie zna, a wy jak to potraktowaliscie ?

Zenada normalnie.

Goowniarstwo coraz wieksze zaczyna tu panowac :evil:

Ostrzegam, tkie pier...e bzdetow i dziecinade bede sie staral tepic, do banowania wlacznie.

Jaka reklame robicie forum ? :evil:

Przeciez tutaj przychodza nie tylko stali userzy, ale mnostwo gosci.

Nie zanizajcie prosze poziomu bo wyjde z siebie w koncu :x

Wtedy nie recze za to co zrobie

Dosc juz tego !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...