arak Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Witam serdecznie. Miałbym do Was takie oto pytanie. Kilka dni już zauważyłem,że płyty które wkładam do napędu nie uruchamiają się poprzez zawarte na nich menu,tylko otwiera się zawartość z folderami,ikonką autorun,itp,są to różne płyty PCFormat,PC World czy Next. Jak chcę zainstalować grę to także się to objawia,okno z folderami i dopiero poprzez ikonkę autorun. Natomiast po włożeniu płyty,np z filmem to też nie pokazuje się tabelka co chciałbym zrobić tylko otwiera się okno z zawartością krążka. Co może być tego przyczyną? Nie ingerowałem w żadnych opcjach czy ustawieniach. Dzięki wielkie. Pozdrawiam. Edytowane 26 Grudnia 2010 przez arak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zapewne użyłeś programu Combofix bądź edytowałeś rejestr. Około 90% wirusów właśnie wgrywa się do kompka za pomocą autostartu- więc programy "naprawiające" system wyłączają go w celu zwiększenia bezpieczeństwa. Nie podałeś wersji systemu operacyjnego więc wątpię żeby ci ktoś pomógł. Zapytaj się wujka google o poradę jak włączyć autostart tylko nie zapomnij wspomnieć mu o wersji systemu- zapewne zna on odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arak Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mój system to Windows XP - Home Edition,ale tego programu Combofix nie używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...