crackers666 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 witam. posiadam odtwarzacz marki Lenco Xemio-654. niestety nie ma on opcji tworzenia playlisty. czy istnieje jakiś sposób, żeby temu zaradzić, tak aby można było kolejkować utwory na bieżąco, lub w jakiś sposób zastępczy (dodatkowy program itd)? po przekopaniu prawie wszystkich możliwych wątków na licznych forach nie znajduję odpowiedzi na moje pytanie. baaardzo proszę o pomoc :) pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 1) Masz możliwość przeglądania MP3 folderami? Jeżeli tak to możesz z nich zrobić prowizoryczne playlisty, 2) Jeżeli nie masz solidnie otagowaniej muzyki to możesz zrobić sztuczne albumy które w ten sposób będą pełniły rolę p-list. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers666 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 1. ten sposób mam wypróbowany, jednak irytuje mnie brak możliwości dodawanie utworów poprzez odtwarzacz - muszę za każdym razem podłączać do kompa. 2. nie bardzo rozumiem zaproponowaną opcję, z resztą żadne tagi mi się nie wyświetlają... cóż, wygląda na to, że chyba muszę pogodzić się z brakiem tych playlist.. w każdym razie dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...