m4r Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Powiedzcie mi, co może być przyczyną, że taki kod: <?php echo 'test'; ?> jest wykonywany na jednym serwerze przez 20 sekund. Co śmieszniejsze - część skryptów, nawet przydługich (200+ linii kodu) wykonuje się przez kilka ms, a takie coś (zliczyłem do tej pory 4 sprawiające problemy) wisi 15s - 1min i nie robi zupełnie nic. Zawsze te same skrypty. Zbyt krótkie są i mam im dodać jakieś pętle? :blink: Nie mam już pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Może usuń znacznik zamknięcia lub słowo "php" w otwarciu kodu? No i jeszcze sprawdź, czy kodowanie jest takie samo, jak tych dłuższych - różne cuda się zdarzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Charset to zwykłe ansi, nie miałem potrzeby zmieniać na cokolwiek innego (utf, latin, itp - nawet nie mam w skrypcie narodowych znaków- zwykłe phpinfo). Żonglerka shorttag vs. zwykłe "<?php" nic nie daje. Zresztą, "<?php" ma pierwszeństwo na serwerach i skrypt z tym tagiem wystartuje zawsze, a "<?" niekoniecznie (dopiero po uruchomieniu w php.ini). Myślałem że to przez katalog sesji (umieszczony w trochę dziwnym miejscu), ale po zmianie na własny dalej to samo. Stawiam teraz na jakiś dziwny konfig serwera, jakieś dziwne kolejkowanie, albo bałagan w procesach. Tak czy inaczej - pozostaje mi coś, czego nikt nie lubi, czyli kontakt z bogi..administratorem i granie nooba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...