GenghisKhan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zrob jak ja z moim Epoxem ktory nie wytrzymal krecenia. Zdjolem wszystkie radiatory. Wyszorowalem spirytem srebro. Wchodze do sklepu i na lame -Cos mi sie stalo z plyta. -A co takiego???? -Wsadzam proca Athlon 2100+ A tu bum. A mowiliscie ze obsluguje nawet 2600+. A mi nawe 2100+ nie chce. -Pan ja pokaze. Po dluzszych ogledzinach dostalem nowsza plyte i o rok dluzsza gware. eee to spoko - jutro wyczyszcze wszystko ladnie i ide do sklepu i lamerski text : cos mi sie z karta stalo - gralem i pojawialy sie jakies poszarpania w grafice no to wylaczylem kompa - jak wlaczylem spowrotem to juz zadna gra mi nie chciala chodzic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Powiedz ze stalo sie to po zapuszczeniu 3Dsmaka 2003. Oni obiecywali taka wydajnosc a tu takie rzeczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Najwazniejsze to udawaj lame i ze masz starego jakiegos prawnika lub glownego ksiegowego (tacy ludzie raczej na prawie sie znaja). Tylko nie mow oficjalnie "moj stary jest prawnikiem i wam pokaze". Po prostu " no a tata mi mowil, ze mam prawo wymienic karte na nowa bo u siebie w kancelarii mial podobna sytuacje" - poskutkuje na bank. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zrob jak ja z moim Epoxem ktory nie wytrzymal krecenia. Zdjolem wszystkie radiatory. Wyszorowalem spirytem srebro. Wchodze do sklepu i na lame -Cos mi sie stalo z plyta. -A co takiego???? -Wsadzam proca Athlon 2100+ A tu bum. A mowiliscie ze obsluguje nawet 2600+. A mi nawe 2100+ nie chce. -Pan ja pokaze. Po dluzszych ogledzinach dostalem nowsza plyte i o rok dluzsza gware. eee to spoko - jutro wyczyszcze wszystko ladnie i ide do sklepu i lamerski text : cos mi sie z karta stalo - gralem i pojawialy sie jakies poszarpania w grafice no to wylaczylem kompa - jak wlaczylem spowrotem to juz zadna gra mi nie chciala chodzic :( niech ci sie zamiast poszarpan artefakty nie powie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 wiem wiem lame bede udawal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 zanioslem karte do serwisu - gosc przyjal ja nic nie gadal - mowil ze jutro ma do mnie zadzwonic i powie czy bedzie wysylal do producenta czy nie (ale raczej musi bo u niego karta tez nie bedzie chodzic :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hehe dosatalem karte z serwisu - okazala sie byc sprawna dalej jest to samo chyba mobo poszlo sie rypac mobo - po wykreceniu magistrali na ponad 166 - kurde- no jeszcze zobacze inna grafe na agp jak to samo bedzie to ide reklamowac mobo....... cholera szlag mnie trafi grac nie moge :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...