Skocz do zawartości
GenghisKhan

POMOCY ti4200

Rekomendowane odpowiedzi

Zrob jak ja z moim Epoxem ktory nie wytrzymal krecenia. Zdjolem wszystkie radiatory. Wyszorowalem spirytem srebro.

Wchodze do sklepu i na lame

-Cos mi sie stalo z plyta.

-A co takiego????

-Wsadzam proca Athlon 2100+ A tu bum. A mowiliscie ze obsluguje nawet 2600+. A mi nawe 2100+ nie chce.

-Pan ja pokaze.

Po dluzszych ogledzinach dostalem nowsza plyte i o rok dluzsza gware.

eee to spoko - jutro wyczyszcze wszystko ladnie i ide do sklepu i lamerski text : cos mi sie z karta stalo - gralem i pojawialy sie jakies poszarpania w grafice no to wylaczylem kompa - jak wlaczylem spowrotem to juz zadna gra mi nie chciala chodzic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwazniejsze to udawaj lame i ze masz starego jakiegos prawnika lub glownego ksiegowego (tacy ludzie raczej na prawie sie znaja). Tylko nie mow oficjalnie "moj stary jest prawnikiem i wam pokaze".

Po prostu " no a tata mi mowil, ze mam prawo wymienic karte na nowa bo u siebie w kancelarii mial podobna sytuacje" - poskutkuje na bank.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrob jak ja z moim Epoxem ktory nie wytrzymal krecenia. Zdjolem wszystkie radiatory. Wyszorowalem spirytem srebro.

Wchodze do sklepu i na lame

-Cos mi sie stalo z plyta.

-A co takiego????

-Wsadzam proca Athlon 2100+ A tu bum. A mowiliscie ze obsluguje nawet 2600+. A mi nawe 2100+ nie chce.

-Pan ja pokaze.

Po dluzszych ogledzinach dostalem nowsza plyte i o rok dluzsza gware.

eee to spoko - jutro wyczyszcze wszystko ladnie i ide do sklepu i lamerski text : cos mi sie z karta stalo - gralem i pojawialy sie jakies poszarpania w grafice no to wylaczylem kompa - jak wlaczylem spowrotem to juz zadna gra mi nie chciala chodzic :(

niech ci sie zamiast poszarpan artefakty nie powie :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dosatalem karte z serwisu - okazala sie byc sprawna

dalej jest to samo

chyba mobo poszlo sie rypac mobo - po wykreceniu magistrali na ponad 166 - kurde- no jeszcze zobacze inna grafe na agp jak to samo bedzie to ide reklamowac mobo....... cholera szlag mnie trafi grac nie moge :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...