phranzee Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 :) jak przycisnalem to zbrojona (8 za 40pln) poszla w pyl w przeciagu kilku sekund. cos chyba bede musial do takich robot kombinowac lepszy sprzet :wink: a dremelkiem ciac drobiazgi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Kilka?? Mi poszla jedna na pociecie calej budy wlacznie z wycinaniem dziur na wentyle, a niewycinalem nic latwego bo liscia Ganji, gdzie bylo sporo zabawy i sporo dodatkowych ciec, gdyz ostatecznie zmienilem wyglad tego liscia bo mi sie nie podobalo. gdybym to chcial robic tymi oryginalnymi tarczkami to bym chyba potrzebowale pelna torne tych tarczek :D, a ile dremelowych to niewiem ale napewno tesh sporo wiecej :D a tak wszystko zrobile jedna tarczka D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 jeszcze zalezy jakiej grubosci sa scianki :) a moje do cienkich nie naleza :wink: stara poniemiecka buda z afair '94 roku :P (post#400 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No w tej budzie co teraz ma ganje na boku scianki niebyly zacienkie :D W kazdym badz razie i tak te moje tarczki sa lepsze od tych dremelowskich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mi zeszły też wszystkie oryginalne tercze ... na wycięcie tego cosia (mocownie do FC). Cięcie wykonywałem na najniższych obrotach. W LEROY znalazłem za 29zł 20 tarcz "zwykłych" alebo za (chyba) 36zł 20 zbrojonych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 w MAKRO sa teraz TOYA za 47,50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Jush dawno sa w Makro po tyle, bo ja jush kupowalem pare miechow temu po tyle. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ile kosztuje ta toya albo topex? [ot] gdzie kupić plexe i w jakiej jest cenie? :U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Przeciez dwa posty wyzej jest npisana cena TOYii w Makro !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 wczesniej kosztowaly 51zl i nie bylo ich bo od 2 miesiecy nigdy ni moglem znalezc a topex-a widzialem w praktiker za cos ponad 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A ja natomiast polecam wszystkim tarcze od kolegi GiKeR'a sa naprawde rewelacyjne pociolem pol mojej budy i tylko lekko sie zbrojenie zjechalo i do tego maja jeszcze srednice 40mm naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A niemowilem ze sa dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Tez zamowilem tarcze u GiKeR'a... jeszcze nimi nie cialem, ale sa napewno wieksze od dremelowskich co dobrze wrozy na przyszlosc. :D Jak tylko cos potne w domu to dam znac jak z trwaloscia. Cialem dremelowskimi 426 wiec bede mial porownanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Wyciolem tarczami kolegio GiKeRa Dziure w budzie i - bez kitu - nawet 1/4 sie nie zużyła .... Także są wspaniałe ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Hehhe a nie mowilem a tak wszyscy sceptycznie do nich podchodzili :D aha i jesli kogos by interesowalo to posiadam rowniez koncowki do grawerowania i polerowania o roznych ksztaltach. Tu sa rysunkia pogladowe http://strony.wp.pl/wp/g.i.k.e.r/koncowki.html :D Wiecej info na e-mail lub GG 2356643. PS. te koncowki do grawerowania sa z posypem diamentowym i biora je ludzie ktozy zawodowo graweruja w szkle i sa o roznych srednicach od 1mm do 2,1mm co 0,2mm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 stronka nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jak to niechodzi?? Podam jeszcze raz adresy: http://strony.wp.pl/wp/g.i.k.e.r/tarczki.html http://strony.wp.pl/wp/g.i.k.e.r/koncowki.html Ok to tyle narqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasut Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Noi dostałem dzisiaj tarcze które zamówiłem od kolegi GiKeR'a. Tarcze są solidnie wykonane - zbrojone :) mają większą średnicę niż te toyi. Jeszce nie testowałem ale wyglądają ( i pewno są) solidne i pewne- próbowałem jedną taką złamac - nieudało mi sie :) . A taki sam test na tarczkach toyi - połamała sie jak CHIPS !. Słowem REWELACJA. POLECAM i jeszce raz dziękuje koledze Gikerowi za expresową wysyłkę i miły kontak via E-mail ! Szukam też jakiś konkretnych tarcz, ostatnio polecano mi diamentowe dentystyczne, ale w Cermagu we Wrocławiu kosztowały 49 zł za sztukę (pani w sklepie mi powiedziała, że niestety tańsze wykupili komputerowcy :lol: ). Do kolegi GiKeRa wysłałem PW i też chcę kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Pw dostalem :D i wciaz sie poolecam innym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasut Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Dostałem zamówione tarcze od kolegi GiKera i są zarąbiste. Na wycięcie dziury 280 x 210 zużyłem może 1/4 tarczki. Zdecydowanie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 toya i inne topexy to shity kupilem sobie kamienie szlifierskie zeby bloczek dokonczyc zapodaje jeden na wiertarke i jaede 10 sec zeszlifowal jakis 1mm miedzi i zostala z niego kupkapylu :) tak samo z kazdym inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 tez jestem posiadaczem tarczek od GiKeR i kilka danych ktore zebralem z ciecia. jedn tarczka starczala mi na 50 cm wewmnętrznej blachy od najwiekrzej obudowy codeshita.blach jest twarda, a ja przyciskalem taczki, bo mi sie spieszylo. potem ciolem trewno - zero zurzycia, a ciolem sęki dębowe. ogolnie polecam tarczki. bardzo twarde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja tesh je polecam :D jak zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 GiKeR: jaką grubość mają twoje tarczki ???? Czołem braciom moderowcom !! PS: Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z używaniem dremelopodobnych do nacinania litej miedzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 nie narzekacie na sprzęt toi bo to co ja miałęm to sam syf i takie jest moje zanie co do tej firmy teraz urzytkuje wyrzynarke makity bo toya spaliła mi sie po pierwsyzm cięciu potem po dobirze mowej też i następna poszła w drzazgi kupiłem makite i rulz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 mala prosba GiKeR mozesz troche przychamowac z tymi zachetami do kupna ?? jest od tego gielda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...